Așa va arăta SUV-ul compact Skoda Karoq facelift

Autor: Mihai Morcovescu 15 nov. 2021 Știri auto

Lansat în urmă cu patru ani, SUV-ul compact Skoda Karoq va primi un facelift care va fi dezvăluit pe 30 noiembrie. Până atunci, constructorul ceh a dat publicității două schițe de design care ne indică modul în care va arăta noul model.

Una dintre aceste schițe ne dezvăluie o grilă frontală de formă hexagonală mai lată și mai profilată, o admisie de aer de mari dimensiuni, precum și un spoiler ușor retușat.

Comparativ cu versiunea actuală, Karoq facelift a primit un set de faruri mai înguste și se vor întinde acum până spre grilă. Aspectul dinamic este subliniat de luminile de zi cu LED care au fost restilizate și sunt acum compuse din două elemente separate.

Sub far găsim acum lumini de ceață sau, în varianta de top, un modul LED separat. Această configurație a farurilor cu patru „ochiuri” permite o mai bună iluminare în timpul condusului pe timp de noapte.

Design exterior restilizat și un interior îmbunătățit

Așa va arăta SUV-ul compact Skoda Karoq facelift

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Cea de-a doua schiță previzualizează o parte posterioară reproiectată. În afara unui spoiler redesenat, Karoq facelift primește un nou difuzor de aer și un set de stopuri, care sunt de asemenea noi.

La fel ca farurile, cehii au redus ca dimensiuni și blocurile optice pentru a evidenția lățimea SUV-ului lor. În stilul caracteristic al producătorului din Mlada Boleslav, structurile cristaline adaugă un efect vizual deosebit lămpilor posterioare, care își vor păstra, însă, forma caracteristică în formă de „C”.

Cehii au anunțat recent că versiunea restilizată a Skodei Karoq va oferi la interior un nou display central cu diagonala de 9,2 inch, același care se regăsește și pe modelul Seat Ateca facelift. De asemenea, cehii pregătesc și o versiune îmbunătățită a instrumentarului digital de bord, precum și materiale noi.

Gama de motorizări va fi formată din unități pe benzină și turbodiesel și este posibil să fie disponibilă și versiuni „mild-hybrid” preluate de pe sedanul Octavia.  Nu este exclus să fie introdusă și o versiune „plug-in hybrid”.

Noul Karoq facelift va fi dezvăluit publicului în ziua de 30 noiembrie, în cadrul unui eveniment media online.

Sursa: Skoda

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Skoda


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide