Aston Martin a publicat un nou teaser cu cea mai puternică versiune a SUV-ului DBX

Autor: Mihai Morcovescu acum 1 an Știri auto

Producătorul britanic de automobile Aston Martin a dat publicității o imagine teaser cu viitoarea versiunea a SUV-ului DBX. Acesta ar putea să primească denumirea DBX S și va fi cel mai puternic SUV de lux din lume. Premiera mondială va avea loc la 1 februarie.

Noul Aston Martin DBX S va primi V12-le de pe DB11 și DBS

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Cea de-a treia iterație a lui Aston Martin DBX prinde contur într-un alt teaser. Acesta constă într-o imagine postată de producătorul auto din Gaydon pe pagina oficială de Facebook. Acest nou teaser vine la nici o săptămână după ce Aston Martin publicase un teaser video cu viitorul său SUV.

SUV-ul britanicilor se vede destul de clar în această fotografie, din profil lateral. Se pot observa liniile de design, care diferă de cele de versiunea standard. Se pare că noul DBX S va avea un splitter de mari dimensiuni în partea inferioară a spoilerului frontal, în timp ce difuzorul supradimensionat integrat în bara de protecție revizuită este, de asemenea, vizibil.

În afară de designul diferit al jantelor cu cinci spițe duble, acestea sunt sunt singurele modificări pe care le observăm în fotografia de față. Totuși, este de așteptat ca, în momentul prezentării de peste o săptămână, cel mai puternic DBX să ne dezvăluie mai multe modificări estetice.

Deocamdată, cei de la Aston Martin nu au dezvăluit specificațiile tehnice ale SUV-ului lor. Nu este exclus ca acesta să primească sub capotă motorul V12 twin-turbo, care se găsește pe DB11 și DBS Superleggera.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Aston Martin


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide