Aston Martin publică primele fotografii cu înlocuitorul lui DB11

Autor: Adrian Somai 16 mai 2023 Știri auto

Sfârșitul lunii mai urmează să ne aducă un nou model din partea celor de la Aston Martin, conducerea constructorului britanic publicând recent câteva fotografii cu acesta. Vedem în imagini un viitor model GT, cel mai probabil chiar înlocuitorul lui DB11, potrivit Car and Driver. Foarte multe detalii despre această nouă mașină nu cunoaștem încă, însă în presa de specialitate se vorbește deja despre un model cu totul și cu totul special.

Anul 2023 este un an special pentru producătorul britanic de mașini de performanță, Aston Martin aniversând împlinirea a 75 de ani de la lansarea primului model al mărcii cu numele DB. Mai exact, vorbim despre inițialele lui David Brown, cel care a deținut brand-ul britanic pentru o perioadă destul de îndelungată.

În acest context, Aston Martin ne promite acum un nou model care va ieși din tiparele obișnuite ale unui GT. Sigur, nu știm pentru moment ce ar putea însemna asta, însă este de la sine înțeles că britanicii și-au propus să ne surprindă! Din fericire, nu mai avem de așteptat decât până spre finalul acestei luni pentru a face cunoștință cu succesorul lui DB11 pregătit de cei de la Aston Martin.

Noul model Aston Martin va fi prezentat oficial pe 24 mai

Fotografiile publicate de britanici nu ne permit să observăm prea multe detalii, însă ne putem face o idee despre designul gândit de cei de la Aston Martin. Spre exemplu, observăm în partea frontală farurile care conțin câte trei blocuri optice LED. Mai departe, pe laterale remarcăm aripile evazate și nuanța aurie folosită de britanici la nivelul jantelor.

Producătorul britanic a prezentat cu această ocazie și o imagine teaser cu interiorul noului model, prin intermediul căreia putem observa consola centrală. Astfel, putem remarca un display amplasat chiar deasupra butoanelor de pe consolă. Mai multe detalii vom afla însă peste puțin mai bine de o săptămână, atunci când noul model, posibil numit DB12, va fi dezvăluit oficial.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Aston Martin


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide