Atac la Cybertruck! Neuron EV T-One amenință noul model pick-up Tesla

Autor: Elena Luchian 02 dec. 2019 Știri auto

Tesla Cybertruck plănuiește să facă legea în segmentul pick-up-urilor electrice, mai ales că are avantajul unui preț de pornire foarte atractiv: 39.900 de euro. Dar acum mai apare o amenințare. Este vorba despre Neuron EV T-One.

Intră în galerie

Neuron EV T-One vine tot cu un design mai puțin convențional. La ora actuală, modelul este la faza de prototip, prezentat chiar luna trecută la Expoziția Internațională a Importatorilor de la Shanghai.

Constructorul oferă acum mai multe amănunte despre pick-up-ul său cu emisii zero. Litera “T” din denumirea sa este un indiciu că vehiculul este construit pe platforma unui camion (“Truck”, în limba engleză), în timp ce “One” anunță că este că mașina ar fi mai multe într-una singură.

Neuron EV T-One (3)

Pick-up-ul multifuncțional poate primi mai multe tipuri de caroserie: poate fi un pick-up veritabil, un van de marfă, un van premium pentru pasageri sau un monovolum. Tocmai din acest motiv, Neuron îl descrie ca fiind o autoutilitară modulară.

Producătorul păstrează însă, misterul în privința performanțelor și detaliilor tehnice, dar anunță că vehiculul vine cu cifre specifice fiecărui scop pentru care este configurat.

Ce surprinde însă, este că – așa cum arată imaginile oficiale – în față se află un singur scaun, cel al șoferului, care este un scaun rotativ, ceea ce este o confirmare a faptului că Neuron EV T-One este echipat cu funcție de rulare autonomă. Scaunele rezervate pasagerilor se pot înclina, iar cabina se poate transforma într-un lounge de relaxare.

T-One are ca obiectiv atragerea clienților între 30 și 50 de ani, care – spune compania – “folosesc tehnologia pentru a duce un stil de viață dinamic, dar echilibrat. Compania californiană, fondată în 2017, anunță că are nevoie de resurse financiare semnificative pentru a converti prototipul într-un model de serie, dar acesta este următorul pas logic.

Până la această oră, singurul rival pentru Tesla Cybertruck, rezervat deja de sute de mii de clienți, este Rivian R1T, dezvăluit anul trecut, la Salonul Auto de la Los Angeles.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Neuron EV T-One



Comentarii
Inchide