Atenție unde campezi cu rulota! Trei rulote au ars în stațiunea 2 Mai

Autor: George Cristea 28 iul. 2020 Știri auto

Trei rulote care se pare că erau parcate ilegal au ars în stațiunea 2 Mai în dupăamiaza zilei de marți, 28 iulie. Nu se știe deocamdată cauza incendiului, dar se speculează că incendiul a fost provocat.

Intră în Galeria FOTO

Vacanța cu rulota este un nou trend printre cei s-au săturat de cazarea la hotel sau pensiune și doresc să descopere experiențe noi. Nu este deloc ieftin dar, pentru cei care-și permit închirierea unei rulote, vacanța se poate dovedi mai interesantă decât în versiunea clasică. Asta deoarece rulota combină avantajele libertății de mișcare, asemeni cortului, cu cele ale confortului personal, asemeni hotelului.

În funcție de model și dotări, o rulotă poate fi chiar mai scumpă decât un apartament cu două camere în București. Apoi, mai este și inconvenientul spațiului de parcare – dacă nu ai loc îb curte nu e practic să parchezi rulota în fața blocului pentru a o folosi de două ori pe an. În aceste condiții, cei mai mulți le închiriază pe perioada vacanței, sumele fiind apropiate de cele ale cazării la un hotel de 4-5 stele. Sigur, un obiect atât de scump trebuie să aibă o asigurare corespunzătoare, dar asta s-ar putea să nu fie suficientă pentru a-i salva pe trei ghinioniști ale căror rulote au ars marți în stațiunea 2 Mai.

Ce spune Poliția despre cele trei rulote care au ars în stațiunea 2 Mai?

„La faţa locului acţionează trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Secţiei Mangalia. În sprijin au sosit o autospecială de stingere de la Şantierul Naval şi una de la unitatea militara Mangalia. Până în momentul de faţă nu sunt raportate victime”, a afirmat Purtătorul de Cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anca Chiriţă.

De asemenea, în zona respectivă arde şi vegetaţia uscată pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, iar după primele informaţii, trei rulote ar fi afectate de incendiu. Potrivit Focuspress, rulotele erau amplasate ilegal, iar butelia aflată într-una din ele a explodat.

Dacă vrei să știi cât de luxoasă poate fi o rulotă, ar trebui să-ți arunci ochii în această galerie foto, care te va convinge, cu siguranță, de ce merită să plătești mai multe decât la un hotel de patru stele.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide