Un BMW a fost târât aproximativ 150 de metri după ce a intrat în coliziune cu un tren – VIDEO

Autor: ProMotor 15 feb. 2021 Știri auto

Duminică, 14 februarie, un accident feroviar grav a avut loc în localitatea ieşeană Vlădeni. Cauza probabilă a accidentului feroviar este neatenția.

Șoferul BMW-ului nu a observat trenul la trecerea la nivel cu calea ferată. Autoturismul a fost târât peste 150 de metri, iar două persoane au murit.

Un BMW cu număr de înmatriculare de Suceava nu a respectat regulile de trecere a căii ferate și a lovit din plin de un tren de călători. Autoturismul a fost târât aproximativ 150 de metri, iar în urma impactului două persoane şi-au pierdut viața.

BMW-ul a fost târât aproximativ 150 de metri

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 23 ani și o fată de aproximativ 20 de ani. Cei doi mergeau de la Iași spre Suceava. Impactul a fost extrem de violent, vehiculul fiind distrus în proporție de 80 la suta. Cei doi veneau de la Iași, spre Suceava, ocolind prin zona, iar autoturismul a fost târât peste 150 de metri.

La locul accidentului s-au aflat echipaje medicale și polițiști, care vor face o anchetă și vor stabili cauza accidentului. La fața locului a ajuns și elicopterul SMURD.

VIDEO

Astfel de accidente au loc frecvent în România. Lipsa barierelor la toate trecerile la nivel cu calea ferată din țara noastră face ca acest tip de accidente să se tot repete.

Intră în GALERIA FOTO

Un BMW a fost târât pe șine de un tren

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Iași



Comentarii
Inchide