Au crezut că e o mașină cu motor V8. Cum arată și cum sună un Duster cu evacuare dublă?

Autor: David Andrei 09 feb. 2021 Știri auto

Întorc oamenii capul după ea când o aud. Li se pare că nu aud bine și se uită după o altă mașină care să scoate asemenea sunete. Dar nu este nicio altă mașină. Vinovat pentru coloana sonoră de motor V8 se face un Duster cu evacuare dublă.

GALERIE FOTO

Un tuner din Moscova, VC-Tuning, i-a dat glas lui Duster cu logo Renault, așa cum se comercializează SUV-ul în Rusia. Specialiștii au luat un Duster cu motor de 2.0 litri pe benzină de proveniență Renault. Această unitate dezvoltă 140 de cai putere și un cuplu de 195 Nm sub capota SUV-ului și este cuplată la o transmisie manuală cu șase trepte și la un sistem de tracțiune integrală. Înainte de a ajunge în atelierul experților de la VC-Tuning, SUV-ul primise și un rezervor de GPL.

După ce au lucrat o lună întreagă la mașină, rușii au scos-o pe drumurile publice și au întors capete. Duster-ul lor sună spectaculos.

Duster cu evacuare dublă are un look pe măsură

Mașina nu numai că sună, dar și arată impresionant. Rușii i-au pus suspensii noi, au mărit garda la sol și au echipat-o cu aripi proeminente. Au făcut astfel loc pentru jante mai mari cu anvelope de off-road.

Clipul a fost realizat de echipa Thirteen din Moscova.

VIDEO:

 

Un alt proiect Duster care a impresionat în această iarnă

Un alt proiect cu Duster în prim plan care a impresionat în această iarnă a fost cel prezentat de Prior Design. Specialiști în modele Mercedes, BMW și Audi, nemții i-au acordat atenție și SUV-ului românesc. Ce-i drept, sunt doar randări digitale cele care au făcut valuri printre fanii modelului.

Dacia Duster tunată a fost o premieră în portofoliul tunerului german. Mașina a primit aripi uriașe, jante noi cu etriere roșii, praguri noi, un eleron spectaculos și stopuri noi, plus un difuzor de aer. Garda la sol s-a modificat radical, pentru că Duster al celor de la Prior Design pare o veritabilă mașină sport.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide