Au ieşit din maşină cu scandal, însă nu se aşteptau să fie urmăriţi | VIDEO

Autor: Marius Vișan 25 iul. 2016 Știri auto
Au ieşit din maşină cu scandal, însă nu se aşteptau să fie urmăriţi | VIDEO

 


Indiferent că a fost sau nu pusă în scenă, acţiunea din clipul video de mai jos este parcă desprinsă din filmele poliţiste. 

Un Cayenne este oprit în mijlocul şoselei de un biciclist, iar şoferul coboară se ”remedieze” problema în stil rusesc. În spate se opresc maşini care claxonează, iar când alt rus ieşe din acelaşi SUV să-l pună la punct pe cel care claxona, începe o descindere în forţă a mascaţilor, scrie Carscoops.com.

Deşi pare o descindere adevărată ne întrebăm cum de s-a întâmplat ca totul să fie atât de bine filmat. Să fie omul potrivit la locul potrivit? Sau o acţiune regizată? Vă lăsăm pe dumneavoastră să decideţi.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide