Audi a publicat o imagine-teaser cu conceptul Urbansphere înaintea debutului din 19 aprilie

Autor: Mihai Morcovescu 11 apr. 2022 Știri auto

Producătorul german de automobile Audi a publicat o imagine-teaser cu viitorul concept electric și autonom Urbansphere. Acesta face parte din seria experimentală Sphere, după Skysphere și Grandsphere, și urmează să fie prezentat pe 19 aprilie.

Audi Urbansphere Concept va avea „suicide doors”

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Anul trecut, la începutul lunii august, Audi dezvăluia conceptul Skysphere, un Grand Tourer electric și autonom. A fost primul prototip cu emisii zero din seria experimentală Sphere. A urmat la scurt timp sedanul de mari dimensiuni Grandsphere, al doilea concept din seria germanilor. Ambele vehicule erau echipate cu un sistem avansat de conducere autonomă (nivel 4 din 5).

Acum a venit momentul ca producătorul din Ingolstadt să se pregătească să dezvăluie al treilea concept Sphere. În imaginea publicată de Audi sunt vizibile câteva detalii precum parbrizul de mari dimensiuni și foarte înclinat și plafonul lung și plat.

De asemenea, modelul pare să aibă uși posterioare cu sistem de deschidere inversă, așa-numitele „suicide doors”. În interior se disting lumini ambientale de culoarea chihlimbarului, care decorează partea inferioară a habitaclului. În alcelași timp, sunt vizibile două rânduri de scaune.

Oficialii de la Audi nu au dezvăluit alte detalii. Fotografia postată pe pagina oficială de Facebook a fost însoțită de mesajul „Progres din interior spre exterior. Pregătește-te să întâlnești a treia sferă captivantă, conceptul Audi Urbansphere”.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Audi


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide