Audi integrează Apple Music pe majoritatea modelelor sale

Autor: Cristian Gubandru 20 mai 2022 Știri auto

Audi integrează Apple Music, serviciul premium cu abonament pentru streaming de muzică, pe majoritatea modelelor sale.

Adăugarea Apple Music în sistemul de infotainment oferă utilizatorilor posibilitatea de accesa serviciul pe ecranul Multi-Media Interface (MMI) folosind internetul din mașină. Această integrare permite abonaților Apple Music să asculte muzica lor preferată.

Apple Music în modelele Audi

Noua integrare Apple Music permite clienților să-și acceseze contul personal Apple Music direct din sistemul de infotainment Audi, fără a fi nevoie de bluetooth sau USB.

După conectare, abonații Apple Music pot accesa catalogul Apple Music de 90 de milioane de melodii și zeci de mii de liste de redare, inclusiv sute de liste de redare noi pentru starea de spirit și activități, mixuri personalizate și posturi de gen – toate fără reclame.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

„Integrarea Apple Music în sistemul de infotainment audio marchează următorul pas în colaborarea dintre Audi și Apple”, a declarat Christiane Zorn, șefa de marketing de produse la Audi.

Integrarea Apple Music va fi inclusă în aproape toate vehiculele din Europa, America de Nord și Japonia începând cu anul model 2022.

Pentru a activa Apple Music, clienții trebuie pur și simplu să deschidă aplicația în sistemul lor de infotainment Audi și să urmeze instrucțiunile de pe ecran pentru a se conecta cu ID-ul Apple pe care îl folosesc pentru Apple Music.

Pentru a finaliza procesul de configurare, trebuie să introducă un cod de verificare care este trimis pe telefonul lor.

Pentru proprietarii din Europa, costurile sunt facturate convenabil printr-un pachet de date disponibil de la Cubic-Telekom.

Compania germană lucrează cu Bang & Olufsen de mulți ani, ceea ce a dus la dezvoltarea unor sisteme de sunet excepționale, precum B&O Premium Sound System cu sunet 3D în Audi e-tron GT. Aici, 16 difuzoare, inclusiv difuzoare de sunet 3D, un difuzor central și un subwoofer oferă un sunet impresionant.

Sursa: Audi

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Audi


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide