Audi îşi dotează maşinile cu SIM pentru internet

Autor: Marius Vișan 31 mai 2016 Știri auto
Audi îşi dotează maşinile cu SIM pentru internet

 


Audi îşi echipează acum noile sale modele care folosesc cea de-a doua generaţie a platformei modulare de infotainment, cu sistemul Audi Connect SIM. Prin intermediul cartelei SIM instalate din fabrică clienţii pot utiliza cu uşurinţă gama largă de servicii oferite de Audi cu un trafic de date nelimitat pe o perioadă de până la trei ani – chiar şi în afara Germaniei.

Audi Connect SIM este o cartelă instalată în sistemul maşinii pe care clienţii din Europa o vor primi opţional. Acest SIM transformă maşina într-un centru de comunicaţii mobil cu o viteză de descărcare de până la 100 Mbit/s. Serviciile includ sistemele de navigare cu Google Earth, Google Street View şi monitorizarea traficului.

Clienţii pot achiziţiona, de asemenea, pachete suplimentare de date pentru hotspot, independente de serviciile Audi integrate. Acestea permit tuturor pasagerilor să navigheze pe internet la preţuri atractive, ele oferind conexiune pentru un maximum de opt dispozitive mobile simultan. 

Audi Connect SIM-ul este utilizat în toate modelele noi care folosesc ce-a de-a doua generaţie a platformei modulare de infotainment. Acestea sunt Audi A3, A4, noul A5, Audi Q2 şi Q7. Însă Audi TT, modelele R8, A6 şi A7 sunt excluse de la această nouă ofertă.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide