Audi îşi dotează maşinile cu SIM pentru internet

Audi îşi dotează maşinile cu SIM pentru internet

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

 


Audi îşi echipează acum noile sale modele care folosesc cea de-a doua generaţie a platformei modulare de infotainment, cu sistemul Audi Connect SIM. Prin intermediul cartelei SIM instalate din fabrică clienţii pot utiliza cu uşurinţă gama largă de servicii oferite de Audi cu un trafic de date nelimitat pe o perioadă de până la trei ani – chiar şi în afara Germaniei.

Audi Connect SIM este o cartelă instalată în sistemul maşinii pe care clienţii din Europa o vor primi opţional. Acest SIM transformă maşina într-un centru de comunicaţii mobil cu o viteză de descărcare de până la 100 Mbit/s. Serviciile includ sistemele de navigare cu Google Earth, Google Street View şi monitorizarea traficului.

Clienţii pot achiziţiona, de asemenea, pachete suplimentare de date pentru hotspot, independente de serviciile Audi integrate. Acestea permit tuturor pasagerilor să navigheze pe internet la preţuri atractive, ele oferind conexiune pentru un maximum de opt dispozitive mobile simultan. 

Audi Connect SIM-ul este utilizat în toate modelele noi care folosesc ce-a de-a doua generaţie a platformei modulare de infotainment. Acestea sunt Audi A3, A4, noul A5, Audi Q2 şi Q7. Însă Audi TT, modelele R8, A6 şi A7 sunt excluse de la această nouă ofertă.
Comentarii
Inchide