Audi prezintă noile RS 6 și RS 7 Performance. Modelele de performanță dispun acum de 630 CP – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 28 iun. 2023 Știri auto

Audi a prezentat noile RS 6 și RS 7 Performance. Noile variante dispun de 630 CP și modificări care să le ofere un caracter dinamic mai bun.

Audi RS 6 Avant și RS 7 sunt două dintre cele mai puternice și mai capabile modele. Prin noul pachet Performance, cele două mașini devin mai puternice, mai rapide și mai manevrabile.

Pachetul Performance aduce turbocompresoare mai mari motorului V8 de 4.0 litri îmbunătățit, care oferă mașinilor un plus de 30 CP și 50 Nm de cuplu. Odată cu acest upgrade, RS 6 Avant și RS 7 Performance au o putere maximă de 630 CP și 850 Nm de cuplu.

Puterea mai mare contribuie și la viteze de vârf mai ridicate. Conform Audi, Pachetul RS Dynamic este echipament standard pentru modelele RS 6 Avant Performance si RS 7 Performance. Aceasta include creșterea vitezei maxime la 280 km/h, direcția dinamică pe toate roțile și diferențialul sport pe puntea spate.

Noile modele de performanță de la Audi dispun și de noi opțiuni de personalizare

Opțional, este disponibil și pachetul RS Dynamics Plus, care, pe lângă pachetul RS Dynamics, crește viteza maximă la 305 km/h și include un sistem de frânare ceramic RS. Clienții pot comanda etrierele în culorile gri, roșu sau albastru si discurile măsoară 440 mm pe față și 370 mm pe spate. Sistemul de frânare ceramic RS cântărește cu 34 kg mai puțin decât omologul său din oțel și contribuie la reducerea masei totale.

Noile performante RS 6 Avant și RS 7 Sportback Performance sunt disponibile într-un total de 16 culori exterioare. Pentru prima dată sunt incluse nuanțe precum albastru Ascari metalic. Modelele Performance ies în evidență prin componentele exterioare finisate cu gri mat, inclusiv oglinzile exterioare, spoilerul față, inserțiile pragului lateral, șinele de plafon, ornamentele de pe geamurile laterale și difuzorul spate.

Opțional este disponibil și un pachet estetic din carbon mat, în care șinele de acoperiș și ornamentele de pe geamurile laterale sunt negre. Inelele Audi și numele modelului sunt disponibile la alegerea clientului în finisaje de crom sau negru lucios.

Noile modele vin în standard cu jante de 21 de inch. Pentru un aspect și mai sportiv, sunt disponibile și roți ușoare de 22 inch, jante îmbrăcate în anvelope Continental Sport Contact 7.

Începând cu 8 decembrie 2023, RS 6 Avant Performance și RS 7 Sportback Performance sunt disponibile pentru 135.000 de euro fiecare, preț de bază.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Audi


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide