Audi Q2 primește un facelift ușor. SUV-ul devine mai tehnologizat pentru 2024

Autor: Promotor 23 feb. 2024 Știri auto

Cel mai mic SUV din gama Audi primește un facelift subtil pentru 2024. Actualizarea se concentrează asupra tehnologiile de la bord.

Audi Q2 este mezinul gamei de SUV-uri și crossovere a producătorului german. Cu toate că nu este cel mai popular model din clasa sa, Audi a decis să îi ofere o actualizare, pentru a-l aduce la standardele anului 2024.

Astfel, producătorul spune că toate exemplarele Q2 facelift primesc în standard un ecran central tactil, cu diagonala de 8,8 inch. Audi spune că sistemul de infotainment răspunde mai bine la atingere și are o rezoluție de 1.270×720. Pentru că a devenit un touchscreen, controllerul de pe consola centrală a dispărut, făcând loc unui spațiu de depozitare.

Audi Q2 primește un facelift subtil pentru 2024

Echipamentul standard două porturi USB-C, mai multe servicii Audi Connect, un sistem de navigație și conectivitatea cu smartphone-ul prin intermediul Android Auto și Apple CarPlay. MMI Navigation Plus oferă hărți de înaltă rezoluție și alte servicii, inclusiv de la Google, și poate fi proiectat pe instrumentarul de bord digital Virtual Cockpit, cu o diagonală de 12,3 inch și rezoluție de 1.920 x 720.

Pe lângă noile tehnologii de la bord, Audi Q2 primește o serie de sisteme de siguranță în standard, pentru a se conforma cu noile reglementări GSr2, impuse de Uniunea Europeană. Astfel, toate exemplarele vin acum în standard cu recunoașterea semnelor de circulație, asistență la parcare spate și avertizare de părăsire a benzii.

Crossover-ul subcompact premium va fi pus în vânzare pe piața europeană în prima jumătate a anului 2024, cu prețuri ce pornesc de la 28.600 de euro, în Germania, fiind ușor mai scump decât modelul pre-facelift.

Audi Q2 a fost lansat în 2016, fiind construit pe aceeași platformă folosită și pentru alte modele din Grupul Volkswagen, precum Skoda Karoq, Volkswagen T-Roc sau Seat Ateca.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Audi



Comentarii
Inchide