Un Audi R8 este la vânzare pe Autovit. Ce modificări are supercar-ul german

Autor: Ionuț Vîlciu 21 aug. 2022 Știri auto

Un Audi R8 din prima generație a fost scos la vânzare. Supercar-ul german are sub capotă un motor V8 și vine cu o transmisie automată.

Există anumite modele care rămân întipărite în istoria lumii auto. Fie că sunt mașini inovatoare, mașini rare, cu un design superb sau pur și simplu au fost subiectul unor evenimente, ele răsar în mintea pasionaților.

O astfel de mașină este Audi R8. Primul supercar produs vreodată de constructorul german a fost lansat în anul 2006. Mașina s-a lansat cu un motor V8 de 4,2 litri, care era împrumutat de pe RS4, urmând să primească un V10. Înfrățirea cu Lamborghini Gallardo fiind evidentă. De-a lungul timpului au existat versiuni diverse, fie cu tracțiune spate sau integrală, cu cutie manuală sau automată.

Audi R8 modificat la vânzare pe Autovit

Noi am găsit pe Autovit un Audi R8 din anul 2009. Mașina are sub capotă motorul V8 de 4,2 litri și 420 de cai putere. Acest Audi R8 are tracțiune integrală Quattro și cutie de viteze automată.

Cu toate acestea, mașina nu este stock, cel puțin din punct de vedere estetic. În primul rând, culoarea este primul lucru care sare în ochi. Este o nuanță metalizată de galben-verzui. Împreună cu elementele de caroserie vopsite în negru se creează un contrast foarte puternic. Dacă culoarea nu era suficient de stridentă, elementele negre o fac să iasă și mai tare în evidență.

În al doilea rând, mașina a primit un kit de caroserie care o face să pară mai modernă. Acesta împrumută o parte din designul angular al actualei generații. Bara fațî, bara spate, dar și pragurile au fost schimbate. De asemenea, a fost adăugat un spoiler, dar și o priză de aer pe plafon.

La interior, proprietarul a montat un volan realizat din fibră de carbon. În rest, interiorul pare standard, finisat cu piele neagră.

Conform anunțului, mașina a fost bine întreținută, iar toate brațele suspensiei spate au fost schimbate. Proprietarul cere pe acest Audi R8 suma de 61,500 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide