Audi vinde mașini rulate, recuperate de la jucătorii de la Real Madrid

Autor: Elena Luchian 24 mart. 2021 Știri auto

Audi vinde mașini rulate, recuperate de la jucătorii de la Real Madrid. Constructorul din Ingolstadt este sponsorul echipei galactice din capitala Spaniei încă din anul 2003.

GALERIE FOTO

“Nu poți să joci ca ei, dar poți să conduci ca ei!” Acesta este sloganul campaniei prin care Audi vinde mai multe mașini rulate, conduse până de curând de jucătorii și staff-ul tehnic de la Real Madrid. Unele dintre mașinile galacticilor au ajuns la vânzare la aproape jumătate din prețul inițial. Aproape toate modelele sunt în versiune de top 50 TDI cu 286 de cai putere și sistem de tracțiune integrală quattro.

Pe listă se află un Aui A8 50 TDI quattro cu 286 de cai putere, condusă de Sergio Ramos. Căpitanul a cerut-o pe cea mai scumpă. A fost 161.909 de euro nouă. Acum se vinde pentru 84.722 de euro.

Nu mai puțin de 11 dintre cele 27 de mașini disponibile sunt SUV-uri Q7. Și fostul star al galacticilor, Cristiano Ronaldo, a condus un Q7 diesel cu 286 de cai putere în perioada în care juca la Madrid.

Jucătorii au fost fascinați, la acea vreme, și de SUV-ul coupe Audi Q8. Mariano Diaz, Hazard, Nacho Fernandez și Kroos sunt doar câțiva dintre cei care l-au condus timp de un sezon.

Antrenorul Zidane a condus una dintre cele mai ieftine mașini rulate de la Real Madrid

Raphael Varane a fost singurul care a ales un e-tron cu emisii zero. În configurația aleasă de el, e-tron are două motoare electrică, care dezvoltă împreună 408 cai putere și asigură mașinii tracțiune integrală. Nota de plată pentru SUV-ul electric a fost 121.849 de euro. Modelul se vinde acum cu 83.860 de euro.

Printre cele mai ieftine mașini rulate care au ajuns la Real a fost și cea a antrenorului Zinedine Zidane. Acesta a condus un Audi RS3 Sportback 2.5 TFSI quattro. Configurația aleasă de Zizou a costat 86.081 euro. Mașina se vinde acum cu 61.094 euro. Tot un RS3 a condus portarul Thibaut Courtois și vârful Karim Benzema.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide