Aurora Marchesani, cadoul perfect pentru sărbători, în ediţia Playboy din decembrie

Autor: Dan Vache 03 dec. 2013 Știri auto
Aurora Marchesani, cadoul perfect pentru sărbători, în ediţia Playboy din decembrie

Alături de ea, în postura de playmate, o vei descoperi pe Denisa Botcari, o blondă care înnebuneşte Londra cu look-ul ei glam, dar şi bărbaţii…cu inocenţa.

Cutia cu suprize nu se închide, însă, aici. Brazilianca Ana Braga şi franţuzoaica Anais Zanotti  te  vor face knockout  într-un pictorial de excepţie marca Luis Muñoz. Unde altundeva decât pe o plajă din hedonistul Cancun!

Şi cum Playboy îţi hrăneşte şi mintea, nu doar imaginaţia, interviul ediţiei  ţi-l aduce  în prim-plan pe celebrul ”supravieţuitor” Bear Grylls, care îţi povesteşte despre diverse tehnici dar şi despre cum şi cât rezistă femeile în condiţii grele. 

Seria celor 20 de întrebări continuă cu doctorului estetician Dragoş Zamfirescu, de la care vei afla lucruri interesante despre operaţiile privind implanturile de silicoane, măririle de penis, dar şi despre adevăratele provocări ale chirurgiei plastice.

Tot în acest număr vei mai găsi un interviu cu trupa Grimus dar şi două articole retrospective despre sexul în 2013 şi despre sexul în filmele anului 2013.

Plus cele mai înfricoşătoare 10 mistere ale omenirii. Plus multe altele, perfecte pentru a-ţi trăi viaţa la gura sobei sau aiurea, alături de Playboy.

Noul număr Playboy poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând cu data de 2  decembrie.

Mai multe detalii pe www.playboy.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide