Cum va arăta Aurus Komendant, SUV-ul dn Rusia care sperie modelele de lux de la Rolls-Royce, Mercedes și BMW

Autor: ProMotor 20 mai 2020 Știri auto

Rolls-Royce Cullinan, Mercedes-Maybach GLS și BMW X7 mai au vreo șansă? Rușii construiesc Aurus Komendant, SUV-ul de lux cu gene sportive, care va fi mai ieftin decât rivalii consacrați.

GALERIE FOTO

Acesta este SUV-ul cu care rușii vor să facă de râs Rolls-Royce Cullinan, Mercedes-Maybach GLS și BMW X7. Și ca să poată face asta, constructorul din est folosește armele rivalilor. Astfel, viitorul Aurus Komendant va avea o parte frontală care seamănă izbitor cu cea a lui Cullinan. După cum bine știm, și Aurus Senat, limuzina lui Vladimir Putin, pare să fie doar un Rolls-Royce Phantom cu ADN rusesc (VEZI GALERIE FOTO).

După randările realizate în luna februarie de cei de la Kolesa, care au urmat liniile SUV-ului surprins în teste, specialiștii Larte Design încearcă o nouă abordare a design-ului viitorului SUV, mergând un pas mai departe: modelul imaginat de ei are un look agresiv, de mașină pregătită să meargă și la raliuri, dar și în off-road.

Aurus Komendant marca Larte Design poartă un body kit din fibră de carbon, care include o bară față specială, o capotă redesenată față de cea a limuzinei Senat și aripi proeminente cu protecții din plastic. În partea posterioară, își fac apariția un eleron și un difuzor de aer, care ajută modelul să pluseze la capitolul ‘aerodinamică’.

Jante uriașe evacuări duble în spate și încă două ieșind de sub mașină prin lateral, în spatele punții față, completează look-ul bizar al viitorului SUV în viziunea Larte Design.

Aurus Komendant, în realitate

În realitate, Aurus Komendant va avea o imagine elegantă, dar cu siguranță, rușii îi vor atribui și abilități de off-roader, fără a exagera însă, în această direcție.

Și președintele Vladimir Putin, care, la această oră, folosește limuzina Senat ca mașină prezidențială, va primi un Komendant. Cel mai probabil, acesta va prelua sistemul de propulsie al limuzinei. Este vorba despre un motor V8 twin-turbo de 4,4 litri, care dezvoltă 600 de cai putere și un cuplu d 880 Newton metri, și care primește ajutorul unui motor electric de 62 de cai putere.

Ca și Senat, Komendant va fi echipat cu sistem de tracțiune integrală. Limuzina poate accelera de la 0 la 100 km/h în 6 secunde și poate atinge o viteză maxima de 250 km/h. Ne așteptăm la cifre asemănătoare trecute și în contul SUV-ului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide