Aurus Senat e mai ceva ca Mercedes-Maybach. Câți clienți au comandat o mașină ca a lui Vladimir Putin în versiune decapotabilă?

Autor: Promotor 10 mart. 2020 Știri auto

E bătaie pe mașina derivată din limuzina lui Vladimir Putin, în versiune decapotabilă. Nu mai puțin de 700 de clienți au comandat deja un Aurus Senat Cabrio, anunță constructorul rus.

GALERIE FOTO

Dezvăluit anul trecut, cu design preluat de la Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe, Aurus Senat Cabrio a atras atenția rușilor. 65 dintre ei au plătit deja avansul, ceilalți înregistrând doar precomenzi.

Și versiunea decapotabilă, ca și limuzina, are motor V8 de 4,4 litri, care dezvoltă 590 de cai putere și un cuplu de 880 Nm, cuplat la o transmisie automată cu nouă rapoarte și la un sistem de tracțiune integrală. Are în schimb cu două portiere mai puțin și o alură mai sportivă. Interiorul este însă, aproape identic cu acela al limuzinei.

Senat Cabrio și-a făcut apariția în timpul unei parade militare în aprilie 2019. Directorul General Aurus, Adil Shirinov, a declarat pentru Sputnik News că a primit reacții pozitive cu privire la noul model.

Compania Aurus este coordonată de Institutul Central Științific de Cercetare în Domeniul Automobilului din Rusia și produce mașini pentru oficialii ruși.

Aurus mai are în plan un model. Este vorba despre un SUV de lux, care se va numi Komendant. Acesta va primi același motor V8 de 4,4 litri și, cel mai probabil, va ajunge pe piață în 2022.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide