Cum arată autocarul cu care „Regele” Hagi își plimbă echipa? Jucătorii de la FC Viitorul sunt încântați

Autor: Elena Luchian 02 feb. 2021 Știri auto

De acum, “Regele” Hagi își plimbă jucătorii cu un autocar de top. Este vorba despre un MAN Lion’s Coach, configurat conform cerințelor echipei.

GALERIE FOTO

A ajuns în România un MAN Lion’s Coach. Este noul autocar al echipei FC Viitorul. Vehiculul a fost produs în prima jumătate a anului trecut. Se regăsesc la bord cele mai noi tehnologii dezvoltate de producătorul german.

Gheorghe Hagi a fost și este tenace și vizionar în activitatea pe care o desfășoară. Nu întâmplător și prietenia noastră strânsă de peste 20 de ani. Susțin cu încredere și convingere Academia și echipa de fotbal înființate de el acum 12 ani”, au fost cuvintele președintelui MHS Holding, Michael Schmidt.

Autocarul comandat de Hagi pentru FC Viitorul are scaune îmbrăcate în piele

Autocarul la bordul căruia vor urca jucătorii măsoară 13,1 metri în lungime și are 57 de locuri. Toate scaunele sunt îmbrăcate într-o combinație de piele și material textile și dotate cu suport pentru reviste, cotiere, suport pentru picioare, o priză USB și centură de siguranță în trei puncte.

Pentru confortul jucătorilor, MAN Lion are aer condiționat Spheros și sistem de iluminare cu reglaj individual. Apar la bord o toaletă, dar și o chicinetă, unde jucătorii pot găsi o cafetieră și un frigider. La drum lung, aceștia se pot distra folosind rețeaua integrată de Internet.

Acesta este pus în mișcare de un motor Euro 6d de 470 de cai putere, cuplat la o transmisie automată MAN TipMatic 12. MAN Lion are anvelope Michelin.

Modelul a primit logo-ul Academiei Hagi, însoțit de motto-ul “Campionii creează campioni”.

Pentru siguranța jucătorilor, autocarul este echipat cu ESP, EBA, ACC și sistem de monitorizare a presiunii în pneuri. Șoferul ia loc într-un scaun tip Luxury, încălzit și ventilat, și beneficiază de ajutorul unei camee video pentru marșarier.

Echipa lui Hagi, într-un club select

FC Viitorul rămâne astfel în clubul select al echipelor de fotbal care folosesc cea mai recentă generație MAN Lion’s Coach. Pe listă se regăsesc echipe ca Bayern Munchen, Borussia Dortmund și Barcelona.

”Mulțumesc partenerilor noștri MHS pentru sprijinul permanent acordat încă de la începutul proiectului Academiei. Le-am promis atunci că vom deveni cea mai bună academie de fotbal din România, iar astăzi putem să spunem că ne-am onorat promisiunea. Orice detaliu poate face diferența în fotbal, iar confortul sportivilor noștri poate fi un atu important”, spune Gheorghe Hagi.

? Echipa noastră ⚫️? are un nou autocar MAN Lion’s Coach ? bit.ly/3pD1uAJ

#ViitorulSuntemNoi

Posted by Viitorul FC on Monday, 1 February 2021

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: FC Viitorul



Comentarii
Inchide