Cum arată camionul MAN Game of Thrones? Fanii serialului întorc capul după el în trafic

Autor: Promotor 31 ian. 2021 Știri auto

Fanii serialului riscă să facă accident. Întorc capul după camionul MAN TGX Game of Thrones de parcă au văzut personajele principale din serial.

GALERIE FOTO

Un camion MAN TGX Game of Thrones i-a fost livrat unei companii de transport din Lillebone, Franța. Chiar șeful Transports Palfray este fan al celebrului serial. “Am vrut să mă distrez. Am vrut să am pe camion peisajele și personajele din Game of Thrones”, a spus Alain Palfray, în vârstă de 43 de ani.

Vehiculul a fost transformat la centrul MAN din Le Havre, scrie site-ul cargo-bus.ro. Pe partea șoferului apare prințesa Daenerys Targaryen. Pe partea dreaptă, este redat Jon Snow.

“Avem patru vehicule în flotă. Este vorba despre trei autotractoare MAN pentru transport de containere și un MAN TGE pentru transport expres. Dar MAN TGX Game of Thrones, cu motorul de 510 cai putere și echipare de top, va fi ambasadorul nostru în cadrul unor evenimente și, în special, la cursa de 24 de ore de la Le Mans rezervată camioanelor”, susține Palfray.

MAN TGX este pus în mișcare de motorul D2676, cuplat la o transmisie MAN TipMAtic cu retarder.

MAN TGX Game of Thrones arată intimidant

Camionul arată de-a dreptul intimidant. Are un bull bar solid, are jante din aluminiu, iar pe acoperiș a apărut o bară cu proiectoare LED. Platforma de lucru este extinsă până la șaua de cuplare. Grila este flancată de faruri și stopuri LED. MAN TGX are rezervoare de motorină de 370, respectiv 490 de litri.

Și interiorul cabinei este nou. Cabina GX, cea mai mare din noua gamă MAN TGX, primește trei compartimente de stocare. Se regăsesc la bord un cuptor cu microunde, o cafetieră, un pat cu saltea cu o grosime de 11 centimetri. În pauze, șoferul va beneficia și de prezența unui televizor cu diagonala de 22 de centimetri.

La postul de conducere va dispune de confort suplimentar grație consolei EasyControl, de un scaun ventilat și de o trapă electrică. Modelul este echipat cu suspensie complet pneumatică.

În luna decembrie a anului trecut, noul MAN TGX a fost desemnat Camionul Anului 2021.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide