Automobile Bavaria a întrerupt parteneriatul cu Simona Halep

Autor: Marius Vișan 13 iun. 2023 Știri auto

Automobile Bavaria Group, unul dintre cei mai importanți dealeri auto din România, a făcut un anunț important în mediul online. Compania a confirmat că a încheiat parteneriatul cu celebra jucătoare de tenis, Simona Halep, și a subliniat că o va susține în continuare în cariera sa sportivă.

„Mulţumim Simona Halep pentru momentele frumoase în care am făcut echipă! Ne place să o numim echipă și nu parteneriat pentru că ai demonstrat o dată în plus că ești o persoană minunată atât “în teren”, cât și în afara acestuia. Acum, odată cu finalul acestui proiect, te îmbrățișăm cu drag și așteptăm cu nerăbdare viitorul și posibilele momente memorabile pe care le vom putea clădi împreună. Suntem încântați să te susținem în continuare, să te aplaudăm și să îți fim alături, în toate provocările și competițiile viitoare. Hai, SIMOO!”, este mesajul de pe Facebook postat de Automobile Bavaria sâmbătă, 10 iunie 2023.

Parteneriatul dintre Automobile Bavaria și Simona Halep începuse în iunie 2022

Simona Halep a semnat în iunie 2022 un parteneriat de imagine cu Automobile Bavaria Group, cea mai mare rețea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est. Prin semnarea acordului de parteneriat, Simona Halep avea la dispoziție cele mai noi modele sport din gama BMW, dar și o limuzină pentru evenimente de protocol.

În trecut Simona Halep a fost ambasadoare și pentru compania Porsche. În 2014 Simona Halep a primit un Porsche 911 Carrera 4 Coupe oferit de către compania germană. Jucătoarea de tenis era la acea vreme numărul 3 mondial în clasamentul WTA.

În acest moment sportiva este suspendată sub acuzația de dopaj. În toamna lui 2022, Simona Halep a fost notificată de Agenția Internațională pentru Integritate că a picat testul anti-doping efectuat la US Open.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Automobile Bavaria - Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide