Ce mașini au trecut prin garajul Simonei Halep

Autor: ProMotor 07 sept. 2022 Știri auto

În decursul timpului Simona Halep a condus mai multe mașini, majoritatea din categoria premium. Nici nu e de mirare, asta pentru că Simona Halep este sportiva aflată în Top 300 cei mai bogați români. Acest top a fost realizat de revista Capital pentru anul 2021, scrie Digisport.ro. Anul trecut, Simona Halep avea o avere estimată la 46-50 de milioane de euro, dar aceste cifre probabil că au crescut între timp. Simona ocupa locul 146 în această ierarhie. Banii au fost câștigați din sport și din afacerile imobiliare.

Așa se explică faptul că în garajul ei au ajuns, de-a lungul anilor, un Porsche Panamera, un Porsche 911 Carrera S, un Porsche 718 Boxter GTS, un Range Rover, un Mercedes-AMG SL 63 Cabrio, un Mercedes-Benz GLE 450 AMG și un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC. În 2019, printre modelele premium și-a făcut loc și un off-roader. Este vorba despre un Mercedes-AMG G 63.

Anul trecut Simona Halep si-a completat colecția de mașini cu un SUV Aston Martin DBX 2021. Simona s-a numărat printre primii clienți din România care au condus un Aston Martin DBX. Este și primul SUV al companiei britanice. Este pus în mișcare de un motor V8 de 4.0 litri, de proveniență Mercedes-AMG. La DBX, unitatea dezvoltă 550 de cai putere și un cuplu maxim de 700 Nm. Mașina cu gardă mare la sol accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde. Acul vitezometrului se oprește la 291 km/h.

Intră în GALERIA FOTO

Simona își reînnoiește constant flota de lux cu mașini câștigate la concursuri, oferite de sponsori sau achiziționate în țară. Românca își permite aproape orice mașină după ce a câștigat milioane de dolari pe terenul de tenis.

Simona Halep și Toni Iuruc nu vor împărți bunurile

Site-ul Gandul.ro a anunțat pe 7 septembrie 2022 că Simona Halep divorțează de Toni Iuruc. În cazul în care există persoane care se întreabă dacă mașinile Simonei vor fi împărțite cu fostul ei soț tot site-ul Gândul.ro menționează că aceștia nu vor împărți nimic, pentru că au stabilit de la început, în cazul unei rupturi, să plece așa cum au intrat în relație.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide