Autoritățile au confiscat 41 de mașini care îi aparțineau fostului șef al Poliției

Autor: David Andrei 18 nov. 2020 Știri auto

Autoritățile au confiscat 41 de mașini care îi aparțineau fostului șef al Poliției din Mexico City. Statul încearcă astfel să-și recupereze prejudiciul după ce oamenii legii au descoperit mai multe fraude.

GALERIE FOTO

O motocicletă, trei jet ski-uri, un ATV și nu mai puțin de 41 de mașini clasice. Atât au găsit autoritățile în garajul fostului șef al Poliției din Mexico City. Toate acestea au fost confiscate de autorități.

Raymundo Collins a fost acuzat, la începutul acestui an, de folosirea a cel puțin 331.000 de dolari din banii publici în scopuri personale. Acesta a intrat pe lista de persoane căutate a Interpolului în data de 14 ianuarie 2020. Collins a fost anchetat și pentru achiziționarea în mod ilegal a unei proprietăți aflate lângă Mexico City. Instanța l-a găsit vinovat și l-a condamnat la plata unei amenzi în valoare de 15,1 milioane de dolari.

Fostul șef al Poliției are o colecție impresionantă de mașini

Raymundo Collins are o colecție impresionantă de mașini clasice. Autoritățile au preluat din garajul său, printre altele, două Ford-uri Mustang de generații diferite și încă un Ford Model T din 1927, un Chevrolet Corvette C3, un Cadillac Eldorado din 1959 și un Lincoln Cosmopolitan din 1951.

Collins a fost numit în postul de șef al Poliției din Mexico City în luna iulie 2018, postul ocupat de el până în luna decembrie a aceluiași an. O instanță locală a emis un mandate de arestare pe numele său anul acesta, pe 8 septembrie. Dar Collins este de negăsit. Potrivit unor surse neoficiale, acesta s-ar ascunde în Statele Unite. Recent a fost transmisă o cerere de extrădare.

“S-a emis pe numele lui Raymundo Collins un mandate de arestare pentru posibila sa participare la o serie de infracțiuni comise de funcționarii publici, prin abuz de putere. El este căutat și de Institutul Național al Statisticii Migrației”, se arată într-un comunicat emis de procurorul general mexican.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: El Universal / YouTube



Comentarii
Inchide