Autoritățile din Cluj nu iartă. Au ridicat mașina miresei, parcată neregulamentar

Autor: David Andrei 22 sept. 2020 Știri auto

Autoritățile din Cluj-Napoca nu sunt deloc impresionat. Au ridicat mașina cu panglici și pampoane a miresei. SUV-ul era parcat neregulamentar.

GALERIE FOTO

Mirii vor avea ce povesti despre ziua nunții. Mașina lor, parcată într-o zonă în care parcarea nu era permisă, a fost ridicată în timp ce aceștia se aflau la o ședință foto în Parcul Central din Cluj-Napoca, la scurt timp după cununia religioasă. La finalul ședinței foto, când au vrut să urce în mașină pentru a ajunge la restaurant, aceștia au realizat că vor avea nevoie de alt mijloc de transport. Mașina lor înmatriculată în București tocmai fusese urcată pe platformă.

Incidentul a avut loc sâmbăta trecută, iar imaginea cu mașina decorată pentru evenimentul special a devenit virală pe rețelele de socializare. Fotografia a fost postată chiar de DJ-ul angajat pentru a întreține atmosfera în timpul petrecerii, Stelian Feuredean.

“La nunta de sâmbătă, ne-am dus în parcul central pentru oficierea căsătoriei, ne-am oprit 10 minute pentru o ședință foto cu mirii, când am ieșit, din parc, mireasa nu mai avea mașină :))). Numai academicieni in politia locala Cluj-Napoca. Noaptea minții :)))”, a fost mesajul care a însoțit fotografia.

Ce reacții au avut cei care au văzut mașina miresei ridicată de autoritățile din Cluj?

“Așa a fost regizat. Nu se mai fură doar mireasa… se fură și mașina miresei. Clujul, ca de obicei, în top”, a fost comentariul dat de unul dintre utilizatorii de Facebook.

“S-a furat mașinaaaa!!! Să vină mirele și nașul să negociem răscumpărarea!”, se amuză o doamnă.

Alții le reproșează participanților la nuntă că se plâng degeaba atât timp cât mașina era neregulamentar: “Pentru 5 lei parcarea pe 2 ore lângă parc, cred că a meritat” sau „Dacă alții am găsit loc de parcare plătit, oare voi cum nu?”, sunt certați mirii care, după nuntă, în loc să plece în luna de miere, au făcut demersurile pentru a-și recupera autoturismul.

La nunta de sâmbătă, ne-am dus în parcul central pt oficierea căsătoriei, ne-am oprit 10 minute pentru o ședință foto cu…

Posted by Stelian Feurdean on Monday, 21 September 2020

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide