Autorulotă la preț de apartament. Nu este nouă, dar are un preț uriaș – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 08 apr. 2023 Știri auto

O bancă din România vinde o adevărată casă pe roți. Rulota recuperată de bancă dispune de toate utilitățile pe care ți le-ai putea dori de la un astfel de vehicul.

Odată cu temperaturi în creștere vine și sezonul estival, iar oamenii încep să își planifice vacanțele. Unii oameni preferă să meargă cu mașina personală și să se cazeze în diferite locații, alții se gândesc să plece câteva zile cu cortul. Cum ar fi, totuși, să îți poți lua o parte din confortul propriei case cu tine, în vacanță.

Tehnic se poate, iar aici intervin autorulotele. Aceste vehicule sunt construite pe baza a diferite autoutilitare, cu caroserii compartimentate și diverse accesorii precum suporturi pentru biciclete sau prelate care îți pot transforma mașina într-o mică verandă. Bineînțeles, costurile pot fi destul de mari atunci când vine vorba de achiziționarea unei astfel de rulote, dar există variante pe piața second-hand.

O bancă din România vinde o rulotă complet utilată

Rulota despre ca vorbim este vândută de BT Leasing, fiind una dintre mașinile recuperate de bancă. Este vorba despre Burstner Lyseo TD 734, iar dacă această denumire nu spune prea multe, avem de-a face cu o autorulotă bazată pe Fiat Ducato. Conform anunțului, mașina a fost fabricată în 2018 și are 88.373 de kilometri la bord. Cu toate că este rulată, prețul rămâne mare: 58.310 cu TVA inclus,

Sub capotă regăsim motorul de 2,3 litri și 130 CP folosit pe Fiat Ducato. Conectată la acesta este o cutie manuală cu șase rapoarte, care transmite puterea exclusiv punții față. Din punct de vedere dimensiuni, rulota măsoară 7,34 metri în lungime, 2,3 metri în lățime și are o înălțime de 2,75 metri. Rulota este echipată cu prelată pentru momentele în care campezi și vrei să te ferești de soare sau ploaie. De asemenea, are suporturi montate în parte din spate.

Interior precum au unei locuințe clasice

La interior vom descoperi o cabină aproape neschimbată față de cea a unui Fiat Ducato. Rulota este dotată cu scaune individuale care au fost retapițate de către carosier cu un alt tip de material. Printre dotările mașinii se numără scaunele încălzite, computerul de bord, geamuri electrice, oglinzi electrice și încălzite, aer condiționat și pilot automat.

Spațiul de locuit este mobilat cu frigider, chiuvetă, aragaz și televizor. Dispune și de multe spații de depozitare. Există și o masă la care poți servi mâncarea pe care ai pregătit-o. Pe lângă acestea, rulota este dotată și cu baie cu chiuvetă proprie și cabină de duș, iar spațiul de dormit dispune de două paturi duble.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide