Autoturism avariat de o roată desprinsă de la un camion. S-a întâmplat în județul Neamț

Autoturism avariat de o roată desprinsă de la un camion. S-a întâmplat în județul Neamț

Autor: Marius Vişan acum o lună Știri

O şoferiţă a fost rănită şi a ajuns la spital după ce o roată de la un autocamion s-a rupt din ax şi s-a izbit frontal în autoturism.

Un accident de circulaţie mai puţin obişnuit s-a petrecut în dimineaţa zilei de 16 aprilie 2021. O șoferiță care se afla la volanul unui autoturism a ajuns la spital după ce maşina a fost izbită frontal de roata unui camion care venea din sens opus, informează Adevărul.ro.

Incident rutier a avut loc pe DN 15 C, în localitatea Bălţăteşti

La locul solicitării s-au deplasat şi două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare şi o autosanitară SMURD din cadrul Detaşamentului Târgu Neamţ al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Petrodava.

”Prin apel la 112, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui accident rutier pe raza comunei Bălțătești. La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț. 

O roată de la un autocamion încărcat cu lemne s-a desprins și a lovit un autoturism. În autoturism se afla doar conducătoarea auto, o femeie de aproximativ 40 de ani. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD,  ulterior fiind transportată la CPU Târgu Neamț. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier”, se arată într-un comunicat emis de ISU Neamţ.

Sursă foto: stiri-neamt.ro

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cauzele ale accidentului, a comunicat Poliţia Neamţ. Se pare că şoferul autocamionului care transporta lemne nu era băut, dar e de certitudine că o defecţiune tehnică a dus la producerea evenimentului rutier.

Pentru a nu se produce un alt incident, pompierii de la Inspecoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor, curăţând carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.


Sursa foto: stiri-neamt.ro


Comentarii
Inchide