Detalii incredibile despre bărbatul care a murit lovit de roata unui camion. Momentul a fost transmis live pe Facebook!

Autor: George Cristea 08 mart. 2021 Știri auto

Apar detalii incredibile despre bărbatul care a murit vineri lovit de roata unui camion. Acesta se afla la terasa unui motel de pe marginea drumului european E85 și transmitea live în momentul în care a fost lovit de roata camionului.

Intră în Galeria FOTO

Un accident teribil a avut loc vineri dimineaţă pe E85 în localitatea Mărăşeşti din Vrancea . Un bărbat care stătea pe terasa unui hotel a fost lovit de roata desprinsă de la un camion încărcat cu ciment. La scurt timp după aceea, victima, în vârstă de 62 de ani, a decedat. Bărbatul a fost identificat drept Marcel Codreanu, liderul romilor tradiţionali din Vrancea.

Cel mai probabil, roata camionului s-a desprins din cauza unei defecțiuni sau chiar neglijențe a șoferului, în cazul în care nu a strâns corespunzător prezoanele. Accesata este ipoteza luată în calcul și de polițiști, care au anunțat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul bărbatului.

„Conform primelor date, din cauza unei defecțiuni tehnice, una dintre roțile unui autocamion, care rula pe D.N. 2 – E85, s-ar fi desprins și ar fi lovit mortal un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Focșani, care se afla în imediata apropiere a părții carosabile. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Detalii despre bărbatul care a murit lovit de roata unui camion. Ce făcea la terasă

Decesul liderului romilor tradiționali din județul Vrancea a fost deplâns de comunitate. Un mesaj a fost postat pe Facebook de președintele Partidei romilor Pro Europa Vrancea, Toader Constantin.

„A fost un om şi un Bulibasa care a ţinut la comunitatea pe care a reprezentat-o şi s-a implicat activ în viaţa comunităţii tradiţionale. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a transmis Toader Constantin.

Detaliul incredibil al acestui accident este că Marcel Codreanu făcea live pe Facebook în momentul în care a fost lovit de roata camionului. După ce s-a desprins de camion, aceasta a parcurs peste 100 de metri, a urcat scările hotelului şi l-a lovit în plin pe Marcel Codreanu. Momentul a fost surprins în timpul transmisiei live.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide