Autoturism lovit de tren într-o localitate din Iași

Autor: Marius Vișan 12 iul. 2021 Știri auto
Autoturism lovit de tren într-o localitate din Iași

Astăzi, 12 iulie, un accident feroviar a avut loc în satul Larga Jijia, comuna Movileni, în județul Iași. Un autoturism cu două persoane a fost acroșat de un tren. Șoferul a reușit să iasă din mașină, dar pasagerul din dreapta, soția sa, a rămas blocată.

Echipajele de interveție au reușit să o descarcereze, iar starea de sănătate a femeii este bună.

Cei doi soți au fost transportați la spital cu traumatisme ușoare pentru investigații suplimentare.

„În data de 12 iulie, în jurul orelor 15:46, prin numărul unic pentru urgențe 112 am fost anunțați despre faptul că un autoturism în care se aflau două persoane a fost acroșat de un tren de pasageri la nivelul trecerii peste calea ferată din localitatea Larga Jijiei, com. Movileni, jud. Iași.

Pentru acordarea asistenței medicale de urgență la locul producerii evenimentului au fost alocate două echipaje de intervenție dintre care unul de descarcerare de capacitate mărită, un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD din cadrul Deț. 1 de Pompieri Iași.

După sosirea la locul intervenției s-a constatat faptul că în autoturism se aflau două victime (soț și soție în vârstă de 35 și respectiv 30 ani) care au fost transportate la o unitate spitalicească din mun. Iași cu diverse politraumatisme provocate prin accident rutier. În autotrenul de călători nu au fost înregistrate victime” precizează ISU Iași.

Un al incident în care au fost fost implicate un autovehicul și un tren a avut loc în acest weekend

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, un apel la 112 anunța producerea unui accident în apropierea localității Bălănoaia. Accidentul s-a produs între un tren marfar, ce transporta păcură și benzină, în 23 de vagoane cisternă, și un autotren ce transporta piese auto.

Trenul avea în componență 23 de vagoane cisternă încărcate cu păcură şi benzină, iar în urma impactului s-au scurs pe sol câteva sute de litri de carburant din rezervoarele locomotivei şi ale autotrenului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Iasi


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide