Un autoturism a fost lovit de tren în Suceava – FOTO

Autor: Marius Vişan acum 2 luni Știri

Un autoturism a fost lovit de tren miercuri (13 octombrie) dimineață în localitatea Bivolărie din județul Suceava. Două persoane au fost rănite.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Un adult de 36 de ani și un minor de 11 ani au fost răniți și au fost transportați la spital. Ambii erau conștienți și cooperanți, dar cu traumatisme în urma evenimentului rutier.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a accidentul.

Intră în GALERIE FOTO

Numărul accidentelor care au loc la trecerile la nivel cu calea ferată nu vor scădea în viitorul apropiat. În 2020, CFR Infrastructură a reușit să monteze doar 15 bariere. Pentru anul acesta, de la Bugetul de Stat sunt alocate 30 de milioane de lei, sumă ce ar ajunge pentru cel mult 20 de bariere.

Pe rețeaua administrată de CFR SA sunt 5.025 treceri la nivel cu calea ferată, dintre care, 252 sunt prevăzute cu barieră automată, 888 sunt prevăzute cu semnale acustice și luminoase, 436 sunt prevăzute cu bariere mecanice și 3449 sunt semnalizate cu indicator rutier (Crucea Sfântului Andrei).


Sursa foto: ISU Suceava


Comentarii
Inchide