Cum vor arăta autoutilitarele Poliției pentru Protecția Animalelor? Se pare că Dacia Duster pick-up nu este suficient de bun – FOTO

Autor: ProMotor 15 dec. 2020 Știri auto

Marcel Vela a postat pe pagina personală de Facebook o imagine cu noua autoutilitară care va intra în dotarea Poliției pentru Protecția Animalelor.

#SeÎntâmplă nu a rămas doar un #. Unul dintre proiectele mele de suflet, în calitate de ministru al afacerilor interne, se conturează din ce în ce mai mult și are nevoie de idei și din partea dumneavoastră. Pâna la sfârșitul anului, vor intra în dotarea MAI astfel de autoutilitare pentru misiunile Poliției pentru Protecția Animalelor. Așteptăm propuneri și idei pentru colantarea și personalizarea lor. Cum v-ar plăcea să arate logo-ul Poliției Animalelor? anunța Marcel Vela luni, 14 decembrie, pe Facebook.

Este vorba de pick-up-ul Ford Ranger Raptor. În configuratorul Ford România modelul Ranger Raptor costă costă 50.092 de euro (fără TVA). Sub capotă se află un motor diesel de 2.0 litri EcoBlue care produce 213 CP, tracțiune integrală și cutie de viteze automata în 10 trepte.

Intră în Galeria Foto

FORD RANGER RAPTOR
FORD RANGER RAPTOR

Apropo de pick-up-uri, iată unul mult mai ieftin, produs chiar de Dacia

Și fiindcă tot pomeneam de pickup-uri care pot fi cumpărate în țara noastră, clienții pot comanda noul Duster Pick-up începând din luna octombrie 2020, la orice dealer Dacia din România. Prețul de achiziție al modelului Duster Pick-Up este de 22.546 Euro (TVA inclus).

Versiunea Duster Pick-Up este disponibilă în culoarea Blanc Glacier și este echipată cu jante din aliaj de 16 inchi. Noul model beneficiază de toate elementele de siguranță aflate în dotarea versiunii standard, printre care airbag-uri frontale și laterale pentru șofer și pasager, ABS cu repartitor electronic al forței de frânare, ESP și funcție anti-patinaj, sistem de asistență la pornirea din rampă, precum și sistem de asistență la coborârea pantei. Garda la sol este mare, de 224 mm, ceea ce permite abordarea fără emoții a terenurilor dificile.

Dacia Duster Pick-Up este disponibilă exclusiv cu motorizarea diesel Blue dCi de 115 CP. Datorită cuplului maxim de 260 Nm la 2000 rpm, această variantă de propulsie este potrivită oricărui regim de exploatare – în sarcină, la drum întins sau pe teren dificil. Consumul este redus, de numai 5,0 litri/100 km în ciclu urban și de 4,9 litri/100 km în ciclu mixt, ceea ce constituie un avantaj major în utilizare.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Marcel Vela / Facebook



Comentarii
Inchide