Avanpremieră Renault Koleos în România

Autor: Victor Gavril 06 aug. 2008 Știri auto
Avanpremieră Renault Koleos în România

Renault Koleos, primul crossover 4×4 al producătorului francez, va fi lansat în România abia în luna septembrie însă va fi prezentat în mai multe oraşe ale ţării în avanpremieră.

Caravana Renault Koleos porneşte pe 8 august de la Bucureşti, Băneasa Shopping Center, unde va avea loc prima întâlnire a lui Koleos cu publicul. "Aventura Koleos" va continua cu oraşele: Braşov, Sibiu, Timişoara, după care crossover-ul Renault va pleca spre litoral unde va ajunge la publicul din Mamaia şi Neptun. Caravana îşi va încheia circuitul la Constanţa, unde va ajunge pe data de 31 august.

În fiecare popas din oraşele prin care va trece caravana se vor organiza concursuri în urma cărora 16 persoane vor petrece un weekend la Paris unde vor vizita celebrul salon auto "Mondial de l’automobile". Înscrierea la concurs se poate face de pe site-ul www.aventurakoleos4x4.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide