Avem soluţie pentru când o fi zăpada mai mare

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto
Avem soluţie pentru când o fi zăpada mai mare

Pentru a îmbunătăţii condiţiile de trafic, Metrorex a anunţat că va fi suplimentat numărul de trenuri care circulă la orele de vârf, respectiv între orele 07.00-09.00 şi 17.00 şi 19.00, scrie Digi24. De asemenea, RATB face eforturi pentru a suplimenta şi transportul public de suprafaţă pentru preluarea fluxului mare de călători de pe tronsonul Berceni – Pipera. 

Decizia de suplimentare a fost luată în condiţiile în care în ultimele două săptămâni, în special pe magistrala 2, fluxul de oameno a fost extrem de mare.

Astfel, pe magistrala 2 unde acum se circulă cu 22 de trenuri va mai circula încă unul la orele de vârf, la un interval de trei minute. La magistrala 1 au fost adăugate încă două trenuri la cele 21 din prezent, iar la cele 15 trenuri de pe magistrala 3 au mai fost adăugate încă două.

De asemenea, la orele de vârf, atât pe magistrala 1 cât şi pe magistrala 3 se circulă la un interval de 3 minute între Nicolae Grigorescu şi Eroilor şi de 6 minute pe restul distanţe.

Metrorex a mai precizat că va monitoriza circulaţia trenurilor pentru a evita ca la orele de vârf să ajungă simultan în staţii şi că vor fi modificate graficele de circulaţie a trenurilor de metrou pe magistralele 1 şi 3, grafice ce vor intra în vigoare începând cu data de 1 decembrie 2016, mai informează Digi24.roMarius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide