Top 3 vehicule electrice disponibile la Altex. Cât costă un kart electric ce atinge 40 km/h

Autor: Adrian Somai 21 apr. 2023 Știri auto

Vehiculele electrice de mici dimensiuni sunt din ce în ce mai căutate și în România, iar Altex, unul dintre cei mai mari retaileri din țara noastră, are în ofertă câteva modele interesante în această perioadă. Printre cele mai atractive modele se numără un kart electric NINEBOT GoKart PRO, dar și câteva scutere și trotinete electrice.

Dacă ești în căutarea unei variante economice de deplasare pe străzile din ce în ce mai aglomerate ale centrelor urbane, scuterul electric RKS R8 poate reprezintă o opțiune demnă de luat în seamă pentru tine. Este echipat cu un acumulator portabil, care oferă o flexibilitate sporită, autonomia ajungând până la 50 de kilometri. Viteza maximă la care poate ajunge scuterul este de 45 km/h.

Scuterul RKS R8 este echipat cu anvelope de dimensiuni generoase, de 14 inci, ceea ce aduce un plus de siguranță și de confort la rulare. Mai mult, scuterul este dotat și cu un set de amortizoare față și spate. Vehiculul este omologat RAR și poate fi condus cu un permis de conducere pentru categoriile A, B, C și D. Scuterul poate fi achiziționat cu un preț de 5.999 de lei.

Trotineta electrică NINEBOT Segway KickScooter GT2P este un vehicul modern cu care poți ajunge pe orice tip de teren, de la cele din mediul urban și până la cele mai dificile din mediul rural. Echipată cu motoare duble și cu o putere mai mare, de maximum 6000 W, trotineta promite o manevrabilitate mai atletică, un val de putere și multă adrenalină. În plus, trotineta poate urca fără probleme pante cu o înclinație de până la 30%.

Trotineta GT2P este echipată cu trei moduri de condus diferite (Eco, Standard și Sport), precum și cu modurile Walk, respectiiv Park. Mai interesant, modul unic BOOST vă poate duce KickScooterul de la 0 la 48 km/h în doar 4 secunde și poate asigura o viteză maximă de 70 km/h pentru utilizare pe piste private. Trotineta este echipată cu anvelope pneumatice mari de 11 inch, care oferă mai multă siguranță, un risc mai mic de perforare și mai puțină întreținere necesară. Prețul cerut de Altex ajunge la o valoare de 15.499 de lei.

Kart electric potrivit atât pentru începători, cât și pentru profesioniști

Dacă îți dorești o aventură de karting pe cinste, Altex are în ofertă un kart electric NINEBOT GoKart PRO, comercializat cu 10.999 de lei. Kart-ul este echipat cu un motor electric care generează o putere maximă de 4800 W. Pe lângă distracția garantată, motorul promite și un control remarcabil de rapid pentru o siguranță sporită. Totodată, utilizează toate elementele tehnice premium care prezintă rezistență internă minimă, căldură redusă și pierderi de electricitate mici pentru a oferi un viraj rapid și viteză mare. Producătorul îți promite, de asemenea, cea mai incitantă experiență de drifting pe care ai avut-o vreodată, iar la asta contribuie din plin și anvelopele din spate fabricate din TPE de ultimă generație.

Este un kart potrivit atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Modul Safety este dedicat celor fără prea multă experiență la volanul unui kart, asigurând o viteză de până în 8 km/h. Apoi, Regular Mode îți aduce o viteză crescută, de până în 18 km/h, în timp ce Sport Mode asigură o viteză de până la 28 km/h. În cele din urmă, profesioniștii se pot bucura de un plus de adrenalină la o viteză maximă de 40 km/h, în Race Mode.

Ninebot GoKart PRO a fost conceput în așa fel încât să ofere plimbări plăcute și pline de aventură, eliminând în același timp orice riscuri potențiale. Din acest motiv, partea din față a GoKart-ului are trei straturi de protecție TPE la impact, asigurând astfel o protecție sporită.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Altex.ro


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide