Aznom Palladium – Cum arată limuzina care se crede SUV?

Autor: Elena Luchian 15 iul. 2020 Știri auto

Este SUV? Este limuzină? Nu, este o struțo-cămilă. Faceți cunoștință cu Aznom Palladdium, modelul bizar pe care o companie din Italia vrea să-l lanseze în toamna acestui an.

GALERIE FOTO

Aznom Automotive și Camal Studio au bătut palma pentru a crea împreună Aznom Palladium. Este vorba despre o limuzină de lux cu proporții impresionante, care măsoară nu mai puțin de 6 metri în lungime. Garda la sol foarte mare însă, îi asigură caracteristici de SUV, oarecum nepotrivite cu tiparul de caroserie în trei volume de care beneficiază Palladium.

Partea frontală a modelului pare inspirată de ceea ce știm de la Rolls-Royce. Grila angulară de mari dimensiuni și farurile înguste par izbitor de asemănătoare cu cele pe care le vedem la modelele casei britanice. Nu este foarte clar dacă mașina va avea portiere care se deschid în sensuri opuse, așa-zisele “suicide doors” ca la Rolls-Royce. Un lucru este sigur însă: acestea nu vor avea mânere.

Profilul viitorului model este și mai bizar. Ies in evidență jantele foarte mari, pragurile și aripile cu protecții din plastic, elemente tipice SUV-urilor, dar și un montant spate extrem de lat.

Blocurile optice spate convenționale vor fi înlocuite de o bandă luminoasă cu tehnologie LED, care se va întinde pe întreaga lățime a capacului portbagajului. Două evacuări dreptunghiulare și un difuzor tipic modelelor sport completează partea posterioară.

Aznom Palladium va avea motor V8

Cei de la Aznom Automotive anunță că Aznom va fi pus în mișcare de un motor V8 twin-turbo, care va dezvolta 680 de cai putere. Modelul va fi disponibil cu tracțiune – spun italienii – “2WD+4WD”, fără a oferi însă, detalii suplimentare.

Proiectul Palladium a demarat cu doi ani în urmă și se află, la această oră, în ultima fază a dezvoltării. Italienii plănuiesc să prezinte oficial mașina în luna septembrie a acestui an. Tot atunci vom afla mai multe informații despre modelul bizar care va fi construit de italieni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide