Aznom Palladium va fi prima hiper-limuzină a lumii. Detalii noi

Autor: Elena Luchian 01 oct. 2020 Știri auto

Este limuzină, dar arată ca un SUV coupe cu proporții impresionante. Este Aznom Palladium, iar creatorii săi o numesc “prima hiper-limuzină a lumii”.

GALERIE FOTO

O combinație bizară între SUV și limuzină de lux, Aznom Palladium va intra în curând în producția de serie. Modelul dezvoltat de Aznom Automotive și Camal Sutdio, cu sediul în Italia, la Torino, va fi dezvăluit la sfârșitul acestei luni la Milano, într-o ceremonie care va avea loc în cadrul unui show aviatic.

Modelul are nume inspirat de Andrea Palladio, un architect care a trăit în anii 1500 în Republica Venețiană. Italienii susțin că Palladium și-a găsit inspirație și în limuzinele spectaculoase folosite de șefii de stat și în opulența automobilelor de lux din anii ’30, cu proporții impresionante și capacitatea de a rula pe drumuri neasfaltate.

Hiper-limuzina italienilor măsoară 6 metri în lungime și aproape 2 metri în înălțime. Partea frontală este individualizată de o grilă cu lamele verticale, flancată de faruri înguste. La capătul opus apar stopuri unite de o bandă luminoasă, un difuzor proeminent și evăcuări dreptunghiulare.

O gardă la sol mare și protecțiile din plastic care apar pe aripi o fac să semene mai degrabă cu un SUV decât cu o limuzină.

Nu ar fi deloc surprinzător ca modelul să aibă la bază un vehicul care este deja produs în serie.

Aznom Palladium, hiper-limuzină cu peste 650 de cai putere

Sub capota viitorului Aznom Palladium, va funcționa un motor twin-turbo, care va dezvolta 670 de cai putere. Resursele vor fi expediate către ambele punți prin intermediul unei transmisii automate. Sunt singurele detalii pe care le oferă constructorul la această oră. Mai multe informații vom afla la sfârșitul acestei luni.

Aznom Palladium va fi construit într-un număr limitat de unități, dar constructorul nu a comunicat nici acest număr. Pentru că va fi considerat un automobil de lux, cu siguranță, și prețul va fi pe măsură.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide