O bancă din România nu reușește să vândă cea mai păguboasă mașină recuperată

Autor: Marius Vișan 29 ian. 2021 Știri auto

Se pare că românii nu prea apreciază brandul Maserati. Asta rezultă din anunțul de vânzare al unui Maserati Quattroporte recuperat de Banca Transilvania. Mașina se vinde încă din luna aprilie 2020.

Deși prețul ei a fost redus de mai multe ori, se pare că nimeni nu cumpără această mașină. Motivul nu este cunoscut.

Maserati Quattroporte GTS redus cu 8.330 de euro în aproape 9 luni

-În luna aprilie 2020 mașina costa 53.431 EURO (inclusiv TVA)
-La câteva luni distanță, în iulie 2020, același Maserati Quattroporte GTS costa 48.195 EURO (inclusiv TVA)
-La fârșitul lunii ianuarie 2021 vedem că mașina se află încă la vânzare, dar cu un preț de 45.101 EURO (inclusiv TVA).

Intră în GALERIA FOTO

Maserati Quattroporte GTS are un V8 de 3,8 litri biturbo ce dezvoltă 530 CP la 6.500 rpm şi un cuplu de 650 Nm între 2.000 şi 4.000 rpm, care, însă, poate fi crescut pentru perioade scurte de timp la 710 Nm prin intermediul funcţiei Overboost.

Tracţiunea se face pe puntea din spate. Sprintul de la zero până la 100 km/h are loc în 4,7 secunde, în timp ce viteza maximă este de 307 km/h. Mașina a fost fabricată în anul 2014 și a ajuns la un rulaj de 50.663 de km.

Acest model are un motor care folosește mai multe componente din aluminiu, iar asta a dus la o reducere a greutății cu până la 100 kg. Motorul V8 este construit de Ferrari, puterea lui fiind pusă în valoare de o cutie de viteze automată cu opt trepte.

Printre dotările pe care le are acest Maserati enumerăm: interior din piele, scaune încălzite, geamuri electrice, oglinzi electrice, închidere centralizată, jante din aliaj, computer bord, climatronic: dublu, audio: radio CD + MP3, tempomat, navigație, senzori parcare, Bluetooth, faruri: Bixenon adaptive, volan acoperit cu piele reglabil electric, padele, trapă, senzori de ploaie, senzori de lumină, cotieră, perdele pentru geamurile spate, scaune față reglabile electric cu memorie, oglinzi heliomate, comanda vocală, suspensie adaptivă, torpedou refrigerat, pornire motor de la distanta, Keyless Go, Keyless Entry.

Maserati Quattroporte este o mașină blestemată?

Deși la noi în țară se pare că nu este foarte apreciat, în lume Maserati este un brand recunoscut pentru mașinile sale elegante. Modelele Quattroporte au fost recunoscute drept mașinile oficiale ale președinților Italiei. Actualul Quattroporte construit pentru președintele italian a fost special modificat pentru a se alinia celor mai înalte standarde de siguranță pentru mașini proiectate pentru uz instituțional specific.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: btleasing.ro / auto


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide