Banca Transilvania, ofertă interesantă pentru familiști: Skoda Fabia Combi la un preț și un kilometraj convenabile

Autor: Marius Vișan 20 apr. 2022 Știri auto

Site-ul Btleasing.ro are o ofertă interesantă pentru iubitorii mașinilor break. O Skoda Fabia Combi (nivel echipare Ambition), motor diesel 1.4 (105 CP) și transmisie manuală, poate fi cumpărată cu suma de 9.996 EURO (inclusiv TVA).

Mașinile break erau în trecut printre cele mai căutate modele din Europa, asta până când piața a fost acaparată de SUV-uri. Break-urile oferă practicalitate, spațiu şi costuri scăzute în ceea ce privește funcționarea.

Break este termenul folosit pentru a descrie o mașină cu o caroserie similară unei berline, dar care are zona de spațiu util din spate extinsă. Break-urile mai sunt numite station wagon sau estate în limbile anglofone și combi în germană. Acestea sunt adesea folosite de persoane care transporta mărfuri și persoane deodată.

Skoda Fabia Combi oferă un amestec impresionant de practicalitate și accesibilitate

Anunțul publicat pe Btleasing.ro se referă la un break ce aparține uneia dintre cele mai îndrăgite mărci: Skoda. Asta pentru că fiabilitatea unde mașini de la Skoda a devenit proverbială.

Este vorba de un exemplar Skoda Fabia Combi produs în anul 2018, care a ajuns la un rulaj de 145.770 de km. Sub capotă este un motor de 1.4 litri, pe motorină, care produce 105 CP, conectat la o cutie de viteze manuală. Dotările sale includ: ABS, ESP, aer condiționat, geamuri electrice, oglinzi electrice, închidere centralizată, computer de bord și funcția Pilot Automat.

Fără TVA mașina are un preț de 8.400 EURO, dar dacă se mai adaugă și TVA-ul, mașina are un preț total de 9.996 EURO.

Intră în GALERIA FOTO

Škoda Fabia este o mașină din clasa supermini produsă de Škoda Auto începând cu anul 1999. Este succesorul modelului Škoda Felicia, care a fost scoasă din producție în 2001. La lansare, Fabia a fost disponibilă în versiunile hatchback, break (denumită Fabia Combi) și berlină (denumită Fabia Sedan).

Începând din anul 2007, a doua generație, este oferită în versiunile hatchback și break. Cea de-a treia generație Fabia a fost lansată în 2015, iar cea de-a patra în 2021.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Btleasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide