Banca Transilvania vinde un Renault Koleos. Cel mai luxos SUV al francezilor este spațios, are o garda la sol generoasă și un motor economic

Autor: Ionuț Vîlciu acum o lună Știri auto

Renault Koleos este cel mai mare SUV din oferta celor de la Renault. În echiparea Initiale Paris, Koleos este unul dintre cele mai bine dotate automobile Renault pe care le poți cumpăra.

Renault Koleos a fost primul SUV din gama Renault și a pavat drumul către modele precum Captur sau Kadjar. Cu toate acestea, Koleos a rămas întotdeauna în vârful gamei Renault, find nava amiral a SUV-urilor producătorului francez.

Koleos nu este un SUV mic, ba din contră, este lung de aproape 4,7 metri și are o lățime de peste 1,8 metri. Acest lucru se traduce într-un spațiu interior generos și un portbagaj destul de mare.

Pentru cei ce vor să se aventureze și în off-road, nu doar în jungla urbană, mașina are o gardă la sol suficient de mare. De asemenea, există și un sistem de tracțiune integrală.

Cât costă cel mai mare și mai bine dotat SUV de la Renault?

Exemplarul din anunț a fost fabricat în anul 2017, iar prima sa înmatriculare a avut loc în 2018. Conform anunțului, mașina a parcurs 137.067 de kilometri. Sub capota acestui Koleos se află un motor de 2,0 litri diesel, care produce 177 de cai putere. Acesta este legat la o cutie automată, iar puterea ajunge la toate cele patru roți prin intermediul transmisiei integrale.

Așa cum spuneam, este o mașină în echipare Initiale Paris, lucru care înseamnă că avem un exemplar bine echipat. Printre dotările principale putem enumera farurile full LED, senzorii de parcare, sistemul audio de la Bose, interiorul din piele și scaunele electrice, dar și încălzite. De asemenea, mașina vine și cu un instrumentar de bord digital, dar și navigație.

Prețul cerut pentru acest exemplar de Renault Koleos este de 25.585 de euro cu TVA inclus. Avantajele unei astfel de mașini sunt, bineînțeles, spațiul mare, garda la sol generoasă, dar și motorul economic cu care vine echipată.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Banca Transilvania


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. Presa nu trebuie să fie plictisitoare, așa că încerc, pe cât de mult posibil, să ... citește mai mult

Comentarii
Inchide