Banca Transilvania vinde Passat-ul perfect pentru șoferul român: SH, diesel, rulaj până în 100.000 de km

Autor: Marius Vișan 19 ian. 2022 Știri auto

La începutul lunii ianuarie, site-ul Btleasing.ro a introdus noi oferte pentru amatorii de mașini la mâna a doua.

Una dintre cele mai interesante oferte se referă ca un Volkswagen Passat produs în anul 2016. Pare mașina ideală pentru șoferul de România: motor diesel de 2.0 litri, cutie de viteze automată DSG și un rulaj ce nu depășește limita psihologică de 100.000 de km.

Este vorba de un Passat cu un rulaj de 78.000 de km, iar din lista de dotări mai menționăm: climatizarea automată pe 3 zone, navigație, senzori de parcare, conectivitate Bluetooth cu smartphone-ul, scaune încălzite, geamuri și oglinzi electrice, proiectoare ceață, închidere centralizată, jante din aliaj, computer de bord, faruri LED, funcția ”Pilot Automat” și cotieră. Mașina costă 19.800 EURO (inclusiv TVA).

Intră în GALERIA FOTO 

Sursă foto: Btleasing.ro

Orientându-ne după imaginile din galeria foto, putem spune că mașina arată foarte bine, și la exterior, și la interior. Nu există urme de lovituri și nici semne vizibile de uzură excesivă.

Interiorul mașinii este foarte elegant, acesta fiind dominat de pielea de culoare bej, prezentă pe fețele ușilor și scaune. Mai exisă și elemente care imită lemnul pe bord și uși. La interior mai vedem două display-uri: unul al sistemului de infotainment și unul al instrumentarului de bord. Singurul mare ”dezavantaj” ar fi prețul destul de mare.

Pe site-ul german Mobile.de, un exemplar asemănător, același an de fabricație, aceeași motorizare, poate fi cumpărat cu aproximativ 17.000 de euro.

Relația bună și strânsă dintre Volkswagen Passat și șoferii români durează de ani buni

Passat este confortabil, fiabil, eficient din punct de vedere al consumului și cel mai bun din punct de vedere calitativ. Bancheta din spate este suficient de încăpătoare pentru pasagerii adulți, iar dimensiunea portbagajului este și ea destul de generoasă.

În topul celor mai bine vândute mașini la mâna a doua din România, Passat s-a aflat multă vreme pe primele poziții.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Btleasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide