Bătaie cu bâte între mai mulți romi, surprinsă în trafic, la Timișoara – VIDEO

Autor: Marius Vișan 07 sept. 2020 Știri auto

În noaptea de duminică spre luni, a avut loc un scandal în toată regula, chiar pe mijlocul unei șosele din Timișoara.

Mai mulți indivizi au blocat un autoturism în trafic, iar apoi l-au lovit cu bâtele și l-au bătut pe șofer. Ar fi vorba despre un conflict mai vechi între mai mulți romi din oraș, scrie site-ul tion.ro.

Incidentul s-a petrecut în  jurul orei 23, la intersecția străzii Amurgului cu Calea Aradului. Un tânăr de 29 de ani se deplasa cu autoturismul, împreună cu o fată de 23 de ani. La un moment dat, mașina tânărului a fost blocată în trafic de un alt autoturism din care au coborât mai multe persoane înarmate cu pari.

Agresorii au fugit înainte ca poliția să apară la fața locului

Agresorii au început să lovească mașina tânărului de 29 de ani, iar apoi l-au luat la bătaie pe acesta. Au fugit însă de la fața locului înainte de sosirea forțelor de intervenție și s-au făcut nevăzuți.

Polițiștii timișoreni au făcut verificări și au reușit să îi identifice pe agresori, iar acum încearcă să dea de urma lor. Bătaia s-a petrecut pe fondul unor conflicte mai vechi între mai mulți cetățeni de etnie romă din oraș.

Tânărul de 29 de ani a fost rănit în urma incidentului și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii timișeni au deschis acum un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. Ei încearcă să dea de urma agresorilor, informează tion.ro

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: tion.ri / youtube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide