Bătaie între două fete după un accident rutier. Totul a pornit de la un Mercedes avarait – VIDEO

Autor: ProMotor 05 feb. 2021 Știri auto
Bătaie între două fete după un accident rutier. Totul a pornit de la un Mercedes avarait – VIDEO

Un autoturism Mercedes-Benz a fost grav avariat, după un accident rutier, petrecut la Iași la data de 4 februarie. Cele două fete care erau la volan s-au luat la bătaie în mijlocul străzii.

Incident violent la Iași, după un accident rutier bizar. Două autoturisme au intrat în coliziune pe Bulevardul Carol, în apropierea Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Bătaie între două fete după ce un Volkswagen nu a acordat prioritate unui Mercedes

La volanul mașinilor implicate în accident se aflau două fete, care au început să se certe și chiar să își împartă pumni, palme și să se tragă de păr în mijlocul străzii. Polițiștii rutieri s-au deplasat la fața locului, după ce un cetățean care a văzut incidentul a sunat la 112. Niciuna dintre cele două fete nu a depus plângere.

Accidentul s-a produs după ce conducătoarea autoturismului Volkswagen nu a acordat prioritate. Aceasta a fost sancționată cu o amendă de 870 de lei și i s-a reținut permisul pe o perioadă de 60 de zile.

VIDEO

Sfaturi pentru a evita conflictele în trafic. Recomandări pentru a-ți menține calmul la volan

Atunci când oamenii suferă de furie la volan, adesea ajung să devină un pericol pentru șoferii din jurul lor. Dacă suferi de acastă problemă, unul dintre sfaturi este să păstrezi distanța față de un șofer agresiv. De asemenea, evită contactul vizual cu celălalt șofer. Unul dintre motivele pentru care este atât de ușor să te enervezi din cauza interacțiunilor impersonale cu alți șoferi. Nu numai că nu îi cunoaștem pe oamenii care ne înfurie, dar nu știm cât de imprevizibili pot fi, mai ales după producerea unui accident.

În situații tensionate evită contactul vizual cu el, și nu uita să îți ceri scuze dacă știi că ai greșit, te poate scuti de multe alte neplăceri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide