Bătrân cu Dacia Logan, surprins când încerca să fure o trotinetă electrică. VIDEO

Autor: David Andrei 02 apr. 2021 Știri auto

Un bătrân a fost prins în timp ce încerca să fure o trotinetă electrică într-o Dacia Logan. A fost surprins de un bărbat, care i-a cerut să pună trotineta la loc.

GALERIE FOTO

Bărbatul a văzut momentul în care șoferul în vârstă a luat trotineta electrica de pe trotuar și a băgat-o în mașina personală, o Dacia Logan de culoare albastră. Acesta îi cere să o ducă în locul din care a luat-o. În momentul în care șoferul scoate trotineta din mașină, alarma acesteia se declanșează.

Cel care a surprins momentul îl bănuiește pe bătrân de consum de băuturi alcoolice. Acesta susține că nu a băut nimic.

Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook Trafictube.

Nu e prima trotinetă electrică furată la Galați

Incidentul a avut loc la Galați și nu este primul de acest gen. Firmele care închiriază trotinete electrice se confruntă cu un adevărat fenomen. Mulți dintre cei care le iau de pe stradă spun că erau convinși că trotinetele erau abandonate. Aceștia le folosesc pentru diverse piese.

Tot săptămâna aceasta, alți trei bărbați au fost surprinși de un trecător în momentul în care încercau să urce vehiculul electric pe un scuter pentru a-l duce acasă și pentru a-l dezmembra. Cei trei au spus că este stricată și că au găsit-o la gunoi. Poliția Municipiului Galați a luat măsuri în acest caz.

Cei tentați să fure trotinete de la firmele care închiriază astfel de vehicule electrice trebuie să știe că acestea sunt echipate cu dispozitive de urmărire și localizare prin GPS. În momentul în care sunt mutate din loc de persoane care nu plătesc prin aplicație pentru închirierea lor, alarma acestora pornește automat. În Galați, trotinetele se închiriază cu 60 de bani pe minut. Aceeași firmă oferă același serviciu și în Capitală.

În noiembrie anul trecut, în București, polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 36 de ani care furase 20 de trotinete electrice, în valoare totală de 40.000 de euro. Pentru a nu fi localizat, acesta le dezactivase sistemul GPS.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide