Cum arată trotineta electrică 100% reciclabilă. Are o durată de viață estimată la 60 de luni – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 04 dec. 2020 Știri auto

Bolt a lansat cea de-a patra generație a trotinetei electrice. Bolt 4 este echipată cu senzori pentru a detecta accidentele, frânarea bruscă și modurile nesigure de condus.

Construcția ei este optimizată pentru o stabilitate suplimentară și o manevrare sigură, având o gardă la sol mai mare, un unghi de rulare îmbunătățit și o greutate foarte redusă. Anvelopele oferă o aderență sporită și sunt potrivite pentru condițiile meteorologice dificile, permițând o distanță de frânare mai mică, viraje mai sigure și plimbări mai confortabile pe pietre sau suprafețe inegale.

Trotineta de nouă generație este 100% reciclabilă, cu o durată de viață estimată la 60 de luni. Noul model contribuie la angajamentul pe termen lung al firmei de a reduce amprenta ecologică a industriei de transport și a companiei Bolt. La începutul acestui an, compania a anunțat angajamentul de a avea un impact pozitiv asupra mediului (amprenta negativă de carbon) cu operațiunile sale cu trotinetele electrice, până la sfârșitul anului 2020.

Intră în Galeria Foto

Cum arată trotineta electrică 100% reciclabilă. Are o durată de viață estimată la 60 de luni - GALERIE FOTO
Trotineta electrică 100% reciclabilă Bolt

Trotineta electrică este dotată cu tehnologie care minimizează riscul de accidente

Un set de caracteristici hardware și software, cum ar fi detectarea frânării bruște și alertele vocale inteligente, permite trotinetei Bolt 4 să minimizeze riscul de accidente.

Bolt 4 este proiectată și construită integral intern, echipa Bolt fiind responsabilă direct de fabricarea și furnizarea componentelor. Designul trotinetei și soluția sa unică de schimbare a bateriei sunt în curs de brevetare.

Compania oferă în prezent servicii de micromobilitate în 45 de orașe și 15 țări din Europa. În 2021, compania își va extinde serviciul de partajare a trotinetelor și bicicletelor electrice pentru a acoperi peste 100 de orașe. Cea de-a patra generație a trotinetei electrice Bolt va fi lansată pentru prima dată la Bergen, Norvegia, la începutul anului 2021.

Compania a lansat trotinetele electrice în România anul acesta în București, Cluj-Napoca și Constanța, alături de un ghid de măsuri de siguranță pentru micromobilitate, care încurajează utilizarea lor responsabilă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Bolt


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide