O bătrână de 71 de ani a fost prinsă băută la volan

Autor: David Andrei 15 mart. 2021 Știri auto

O bătrână în vârstă de 71 de ani a fost prinsă băută la volan. Femeia este din București, dar polițiștii au tras-o pe dreapta pe un drum județean din județul Giurgiu.

GALERIE FOTO

Polițiștii au depistat în trafic o femeie în vârstă, aflată sub influența alcoolului, sâmbătă, 13 martie, în jurul orei 12. Aceasta a fost trasă pe dreapta pe Drumul Județean 601, pe raza localității Bolintin-Vale din județul Giurgiu. Potrivit comunicatului poliției, femeia se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Aparatul etilotest a arătat o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au condus-o la Centrul de Permanență Florești/Stoenești din județul Giurgiu pentru recoltarea probelor biologice.

O valoare de peste 0,40 g/l în aerul expirat sau 80 g/l alcool pur în sânge reprezintă infracțiune. În consecință, pe numele șoferiței de vârsta a treia s-a deschis un dosar penal. Aceasta va fi cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Doamnă bătrână, pericol la volan?

Ultima oară când o doamnă în vârstă, aflată la volan, a atras atenția polițiștilor a fost în toamna anului trecut. O femeie de 77 de ani a intrat atunci cu autoturismul într-un supermarket la Ciolpani.

Aceasta le-a povestit oamenilor legii cum încerca să-și parcheze mașina. Într-un moment de neatenție, aceasta a pătruns prin geamul supermarket-ului și a ajuns printre rafturi.

Polițiștii au testat-o pe bătrână cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost zero. Nu au fost înregistrate victime.

În vara anului trecut, un alt incident bizar cu o șoferiță bătrână în prim plan. Aceasta a ajuns – nu se știe cum – cu mașina personală, un BMW, pe traseul pe care se desfășura Turul Ciclist al Lombardiei. Pe traseu, circulația era restricționată. Femeia a pus la pământ un ciclist, cu 3 kilometri înainte ca acesta să ajungă la linia de sosire. În urma loviturii, acesta a suferit o fractură de claviculă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ShutterstockComentarii
Inchide