Băut la volan, a lovit două mașini și nu a înțeles nimic din ce se întâmpla

Autor: David Andrei 23 iun. 2020 Știri auto

Un bărbat din Timișoara a lovit o mașină și a împins-o în autoturismul din fața sa. Urcase băut la volan și nu înțelegea nimic din ce se întâmpla. Unul dintre șoferi l-a filmat.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc pe una dintre arterele principale ale Timișoarei. Un bărbat în vârstă de 44 de ani, aflat la volanul unui Ford a intrat în mașina din fața sa, un Volkswagen oprit la semafor, și a împins-o în vehiculul aflat în față, un Mercedes-Benz.

Când a coborât să evalueze pagubele, șoferul Mercedes-ului a realizat că șoferul vinovat era băut, a sunt la 112 pentru a anunța accidentul și a început să filmeze.

În imagini, bărbatul pare complet debusolat, are privirea tulbure, nu înțelege întrebările care i se pun și ține telefonul în mână, fără să fie capabil să apeleze.

“Ai lovit două mașini!”, îi reproșează cel care îl filmează, atunci când realizează că acesta urcase băut la volan. Șoferul băut îl întreabă cine a lovit mașinile.

Din fericire, acesta nu avea viteză, așa că nimeni nu a fost rănit, iar avariile produse sunt reduse.

Polițiștii i-au cerut actele, dar bărbatul a spus că nu le are la el și, în cele din urmă, a reușit să-și sune soția. A găsit, în cele din urmă, RCA-ul și i l-a înmânat polițistului. Bărbatul a continuat să scotocească prin mașină căutând buletinul, permisul și talonul, dar nu a găsit nimic.

Surpriza de la locul accidentului. Încă un șofer băut la volan

Din momentul în care oamenii legii i-au cerut să coboare din mașină, a durat minute bune până când acesta a reușit să se ridice de pe scaun.

Testul cu etilotestul a indicat o alcoolemie de 1,25 de miligrame alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au mai avut parte de o surpriză. Și cel aflat la volanul Volkswagen-ului lovit din spate consumase alcool: 0,47 a arătat aparatul etilotest.

Ambii au fost conduși la spitalul municipal din Timișoara pentru prelevarea de probe biologice și s-au ales cu dosare penale.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide