Beat, drogat și fără permis, oprit de poliție cu focuri de armă după o urmărire prin Constanța

Autor: Elena Luchian 07 aug. 2021 Știri auto

O urmărire ca-n filme a avut loc pe litoral. Un șofer a fost urmărit de poliție prin Constanța și oprit, în cele din urmă, cu focuri de armă. Oamenii legii au constatat că este recidivist.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineața, în jurul orei 07:40. Fugarul este un bărbat în vârstă de 37 de ani din județul Constanța. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Poliția l-a urmărit minute bune prin oraș și a reușit să-l prindă, în cele din urmă, după ce i-a perforat anvelopele. Opt focuri de armă au tras polițiștii, atât în plan vertical, cât și spre roțile autovehiculului.

După ce l-au prins, polițiștii au constatat o serie lungă de abateri. Bărbatul era băut. Aparatul etilotest a arătat o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a ieșit pozitiv și la testul de consum al substanțelor psiho-active. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție din Constanța, șoferul consumase cocaină și barbutirce. În mașină, alături de el, se mai afla o persoană. Și aceasta a încercat să fugă după imobilizarea autovehiculului, dar a fost prinsă de polițiști.

Pe durata urmăririi, s-au înregistrat pagube la mașină, produse de focurile de armă.

Bărbatul urmărit de poliție prin Constanță se afla sub control judiciar

La verificarea actelor, polițiștii au observat și că bărbatul nu deținea un permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Iar seria de probleme nu se oprește aici. Ancheta a scos la iveală faptul că fugarul se afla sub control judiciar din luna iunie, pentru furt calificat și conducere fără permis.

Autoritățile i-au întocmit recidivistului un nou dosar penal. Bărbatul va f prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide