Urmărire ca-n filme la granița de nord: un traficant de țigări a provocat un accident grav – VIDEO

Autor: Promotor 16 iun. 2021 Știri auto

Urmărire ca-n filme la granița de nord: un traficant de țigări a provocat un accident grav, după ce a fugit de polițiștii de frontieră. În urma impactului, mașina sa a fost proiectată în râul Vișeu, traficantul fiind rănit serios.

Intră în Galeria FOTO

Urmărirea a început după ce polițiștii de frontieră de la punctul Valea Vișeului au observat în trafic un Audi A4 care se deplasa în mare viteză. Polițiștii dețineau date că șoferul s-ar ocupa cu contrabanda de țigări, așa că au încercat să-l oprească pentru control. Șoferul și-a continuat însă cursa, provocând într-un final un accident grav.

Accidentul s-a produs pe DJ185, între localitatea Bistra și sat Valea Vișeului, în seara zilei de 15 iunie. Contrabandistul a pierdut controlul mașinii într-o curbă, intrând în coliziune cu un Mercedes ML condus regulamentar din sens opus de o femeie de 30 de ani din Valea Vișeului.

În urma accidentului, vehiculul marca Audi A4 a fost proiectat în râul Vișeu, iar șoferul acestuia a fost grav accidentat. Și autoturismul marca Mercedes a fost avariat, în interior aflându-se trei persoane, una dintre acestea având nevoie de îngrijiri medicale. Este vorba de o femeie în vârstă de 73 de ani, care a suferit vătămări corporale.

Urmărire ca-n filme la granița de nord, terminată cu un accident grav

„În autoturismul marca Audi A4 au fost descoperite 5 colete învelite in folie de culoare neagră, care conțineau 2.990 de pachete cu țigări, de proveniență Belarus și Duty Free, de diferite mărci, în valoare de 34.983 lei. În cauză polițiștii de frontieră derulează cercetări  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, se arată într-un comunicat al poliției de frontieră.

Pe lângă cercetarea pentru activități de contrabandă, bărbatul care a provocat accidentul va fi cercetat și pentru vătămare corporală din culpă.

Nu este prima oară când șoferi urmăriți de polițiști provoacă un accident. Anul trecut, un șofer urmărit de polițiști a intrat într-o coliziune violentă cu o altă mașină care circula regulamentar. Două persoane au fost rănite grav în accident.

Săptămâna trecută, un alt contrabandist de țigări a fost oprit de polițiști după o urmărire spectaculoasă. Din fericire, în acest caz, numai anvelopele mașinii traficantului au avut de suferit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide