Becker Lincoln Navigator L este limuzina la care visează toți oamenii cu bani

Autor: Cristian Agatie 24 iun. 2020 Știri auto

Becker Lincoln Navigator L este limuzina preparată de carosierul Becker Automotive Design la care visează toți oamenii cu bani. Modelul de lux produs de subsidiara Ford a fost rafinat de canadienii de la Becker AD cu dotări și finisaje demne de landourile de lux produse în interbelic de celebrii carosieri italieni și britanici.

Intră în Galeria FOTO

Lincoln Navigator este, desigur, o mașină americană, dar Becker Automotive Design pregătește interiorul cu cea mai bună piele produsă în Europa. Scaunele VIP din spate, cu acționare electrică, respectă cele mai drastice certificări de siguranță din industrie și sunt realizate personalizat, pe conturul proprietarului. Totul poate fi personalizat, de la materiale până la gadgeturile din interior. Un perete între cabina șoferului și ce a pasagerilor asigură intimitatea necesară discutării celor mai sensibile idei de afaceri. De asemenea, izolarea fonică perfectă face ca ideile discutate să rămână în interior și zgomotele de rulare, în exterior.

Ce modificări a primit Becker Lincoln Navigator L

Nu sunt singurele modificări, însă. Chiar dacă pare masiv, aparent cei de la Becker Automotive Design consideră că Lincoln Navigator nu are chiar tot ce-i trebuie pentru o limuzină. Prin urmare au înălțat acoperișul cu circa 11,5 cm pentru ca pasagerii să nu sufere de claustrofobie. Modificarea respectă cele mai înalte standarde de siguranță la răsturnare, din acest punct de vedere Becker Automotive Design nu face niciun compromis.

La toate acestea se adaugă sistemul audio-video de înaltă calitate și desigur, Lincoln Navigator astfel preparat dispune de conexiune proprie la internet pentru cei care au nevoie de un birou mobil cu tot confortul necesar. Siguranța nu este în niciun fel compromisă, structura de rezistență fiind realizată din materiale certificate, în timp ce airbagurile cortină ale mașinii rămân în continuare operaționale.

Becker Automotive Design prepară mașini de lux produse de General Motors, Lincoln și Mercedes-Benz (de fapt, Mercedes-Benz Clasa V modificat de Becker Automotive Design ar putea fi cel mai luxos van Mercedes produs vreodată) și le livrează oriunde în lume celor care-și permit serviciile lor. Transformările operate de Becker Automotive Design nu sunt deloc ieftine, costurile pornind de la circa 200.000 de dolari și pot ajunge la jumătate de milion de dolari. Modificările operate costă, astfel, de câteva ori mai mult decât mașina de bază. Șefi de stat, oameni de afaceri și celebrități din întreaga lume au apelat la serviciile acestei case de tuning.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide