Bentley anunță mai multe noutăți pentru Continental GT și Flying Spur

Autor: Adrian Somai 02 mai 2023 Știri auto

Bentley a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute o serie întreagă de noutăți ce vizează modelele Continental GT și Flying Șpur, două dintre cele mai importante modele din portofoliul constructorului britanic. Mai exact, potrivit Carscoops, producătorul și-a îndreptat atenția de această dată pe versiunile Azure, Flying Spur S și Speed.

Pentru început, nava amiral Flying Spur S și Speed ne este prezentată cu o o nouă grilă frontală și cu un set de jante noi cu dimensiuni de 22 de inci, disponibile în două nuanțe de culoare. Totodată, Bentley transmite cu această ocazie că toate modelele Speed, indiferent că este vorba despre Flying Spur, Continental GT sau GTC, primesc la interior cusături în formă de diamant.

Versiunea Azure a lui Continental GT primește cu această ocazie de la cei de la Bentley o grilă nouă cu elemente cromate și un set de jante cu dimensiuni de 22 de inci, împrumutate de la versiunea Azure a lui Flying Spur. Totodată, pentru interior au mai fost pregătite niște preșuri din lână și o tapițerie specială.

Detalii de finețe la interior pregătite de Bentley

Britanicii au pus întotdeauna accent pe ceea ce se găsește la interior, ceea ce ne face nici să nu ne mirăm atunci când observăm cu cătă atenție lucrează cei de la Bentley atunci când vine vorba despre acest capitol. Spre exemplu, acum, Bentley mai anunță că atât Continental GT, cât și Flying Spur primesc ornamente interioare realizate din aluminiu. Ambele modele vor fi disponibile, de asemenea, într-o nuanță nouă numită Blue Topaz.

Tot la interior, britanicii au mai anunțat că vor oferi preșuri standard, pentru toate modelele, care vor fi confecționate din nailon reciclat în proporție de 100%. Bineînțeles, o asemenea măsură a fost luată de producătorul de lux din motive de sustenabilitate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Bentley


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide