Ilie Năstase i-a cumpărat actualei soții un Bentley Continental GT

Autor: ProMotor 22 aug. 2020 Știri auto

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase o răsfață cu tot ce poate pe actuala sa soție, Ioana Simion. De ziua de naștere a acesteia, Ilie Năstase i-a făcut cadou acesteia o mașină de lux în valoare de 240.000 de euro.

Ioana Simion împlinește 45 de ani în data de 15 septembrie, însă a primit cadou în avans de la soțul său, Ilie Năstase. Acesta i-a cumpărat Ioanei Simion o mașină în valoare de 240.000 de euro, ultimul model de la Bentley: Continental GT.

„De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: ”Wow, ce mașină frumoasă”. Am fost imediat în reprezentanța și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis”, a declarat Ioana Simion pentru site-ul click.ro, citat de tacataca.prosport.ro.

Despre Bentley Continental GT V8 2020

Prețul unei astfel de mașini pornește de aproximativ 200.000 de euro.

Cu cele două turbocompre amplasate în interiorul motorului în V, Continental GT V8 oferă o accelerație uluitoare, ducând mașina de la 0 până la 100 km / h în 4,0 secunde și până la o viteză maximă de 318 km / h.

Aceste performațe sunt însoțite de irezistibilul sunet al motorului V8, care este deosebit de intens mai ales în modul Sport.

Intră în Galeria Foto

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ioana Nastase / Facebook, netcarshow.com



Comentarii
Inchide